Kitörés a bankok karmaiból

Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / videó, amit minden devizahitelesnek látnia kell / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-02-25 17:45

Csak adatbázist gyűjtenek.
csalok@gmail.com

#2 Adatbázis

2014-02-25 17:47

Csak adatbázist gyűjtenek a devizások között a választások miatt.

Vendég

#3

2014-02-27 09:37

Én, ezt már egyszer aláirtam !Ha, már itt tartunk elég volt a Bankok csaló uzsorás kizsákműnyolásából!

Vendég

#4

2014-02-27 15:43

Hajrá!
admin

#5 Re: Adatbázis

2014-03-02 12:17

#2: csalok@gmail.com - Adatbázis

Ez egy tévedés. A KARTA deklaráltan pártfüggetlen és nem célja a választások bármilyen befolyásolása. A tagok, sőt a vezetők között vannak ugyan személyek, akik kötődnek pártokhoz és indulnak a választásokon, azonban se a KARTA, se a weboldal nem kíván ebben a tevékenységükben semmilyen formában reklám- és propagandaeszközzé és -felületté válni, ahogy eddig se tette.

Az email címeket egyébként nem is látjuk, csak a neveket és a települést. Természetesen van szándékunkban adatbázis építés, és ehhez a szükséges adatkezelési engedélyek beszerzése folyamatban van. Ezt viszont csak és kizárólag abból a célból kívánjuk tenni, hogyha valaki elfogadja a KARTA által felkínált megoldást, akkor azokkal közvetlen kapcsolatba tudjunk kerülni.

Minden adatszolgáltatás, mint ahogy a petíció aláírása is önkéntes, így a fenti állítást elutasítjuk.

Ha bárki a fenti törelkvésekkel ellentétes tartalmat vél felfedezni a KARTA weboldalán, vagy bármilyen kommunikációjában, annak építő jellegű észrevételét előre is köszönettel fogadjuk és önkritikát gyakorolva megtesszük a szükséges lépéseket.


Vendég

#6

2014-03-02 14:03

Csatlakozom!
admin

#7 Re:

2014-03-02 21:30

#1: -

Ide vonatkozó állásfoglalásunk feljebb olvasható.


Vendég

#8

2014-03-04 00:31

Éjfél körül szőrén-szálán eltűnt a beírásom, mielőtt a Mehet-re rákattintottam volna. Már régebben is megfogadtam, hogy levélben vagy Word padon írom meg a szöveget, elmentem, és utána behúzom az oldal hozzászólási ablakába. Ha eltűnik, az sem baj, mert akárhányszor megismételhetem a behúzást.
Ezért most kénytelen vagyok a véleményemet újra megfogalmazni.

Segíts magadon?
Az Edigma TV Ébredés c. febr. 12-i műsorának videóját megtekintettem.
Nagyon örülök, hogy Makkos Albert személyében egy újabb közgazdász vélekedik úgy, (bár helyzeténél fogva eléggé tárgyilagosan és finomabban fejezi ki magát,) hogy a devizahiteleseknek mégis van reményük és lehetőségük a problémáik orvoslására.
Megjegyzem, Makkos Albert majdnem minden szavával egyetértek.
Majdnem. Sajnos, azt azonban nem vette figyelembe, hogy:
- A 80-90 %-ban hozzá nem értő (idős, tanulatlan, a saját szakmájukban vagy munkakörükben lehet, hogy profi tevékenységet végző, de jogi és pénzügyi ismereteket alig ismerő devizahitelesektől hogyan lehetne elvárni, hogy a becsapó banki bizonylatokat, nemegyszer meghamisított okiratokat jogilag és számszakilag megfelelő módon értelmezni tudják?
- Az uzsorabank(ár)ok által kifosztott devizahiteles honfitársaink
az eredetinek a duplájára-triplájára felsrófolt törlesztőrészletet sem tudják már fizetni, akkor a több százezres ügyvédi díjat, az összegszerűsítés miatti 6-7 %-os (első-másodfokú eljárásra a szintén akár több százezres) bírósági eljárási illetéket és a bírósági hercehurcához a saját egyéb kiadásait hogyan tudná megfizetni?
- Az eddigi tapasztalatok szerint a bírák legtöbbje felsőbb utasításra cselekszik, vagy (azért, mert 0 %-os kamatozású vagy 100 %-os állami támogatású hitele miatt) lekötelezettjei a bankoknak, ezért nem nem élnek, hanem visszaélnek a joggal, és a devizahitelesek perének kimenetele, tisztességes elbírálása meglehetősen kétségessé válik.
Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László

Vendég

#9

2014-03-06 17:51

Nekem is CHF-ben nyilvántartott kölcsön szerződésem van és egyszerűen elegem van a Bankok pofátlanságából. Akármit kérdezek mindig csak hazudoznak össze vissza. Még a mai napig félre akarnak vezetni úgy mint tették a kölcsön felvételekor. Remélem sikeres lesz az összefogás.

Vendég

#10

2014-03-07 04:36

Cstalakoztam a kartához, mert a nagy magyar bank által teljes mértékben kifosztottá válok, ha rövid időn belül nem történik hathatós intézkedés. Ellene vagyok a bankok szégyenteljes működésének. Csak nagy összefogással lehet ezt a mértéktelen uzsorakamatos kifosztást megállítani!