A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

#76

2013-01-22 22:20

Az örmény népirtásról hol lehet megemlékezni?
Pozsonyi csata_907

#77 Re:

2013-01-22 23:46

#76: -

Ahol Te elindítottad az akciót! Ez itt egy magyarság érdekében írt petíció!


Vendég

#78

2013-01-23 05:43

Kiegeszitve annyival, hogy Magyarorszagon,Magyarok altal,Magyarokert!!!

Vendég

#79

2013-01-23 09:25

Kicsit keson jon a bocsanatkeres. Szerintem sem mi vagyunk az oka, bar nagyon sajnalom azokat, akiknek meg kellett halniok egy ilyen szornyu haboru miatt. Vissza kell kapniuk ami az ovek volt, de csak azoknak akik bebizonitottak, hogy magyarok voltak es azok is maradtak. Az ;n nagypapam is zsido volt, es Mauthasenban volt fogsagban, eszembe se jutott, hogy karteritest kerjek, pedig sulyos szivbeteg lett es egy csodalatos orvos volt.
csongorbela

#80

2013-01-23 09:27

#30: - Re:

Tisztelt Szerző!

 

A helyes kérdésfeltevés nem ez lenne. Ahogy a 28. hozzászóló firtatja, önök is jogutódnak tekintenek ma élő embereket régebben elkövetett bűnök ügyében, s magukkal/magunkkal kapcsolatban viszont mellőzik ezt a lehetőséget.
1. Hadd kérdezzek vissza: amennyiben a személyes bűnösök már nem is élnek, ön kin kérné számon a sérelmet?
2. Nem jogos-e egy károsultnak az államot felelősnek tartani. Azt az államot, amelyik 2 zsidótörvényt fogadott el, emberi mivoltukban megkurtítva azokat az embereket? Azt az államot, aminek a jogutódai - tetszik, nem tetszik - mi vagyunk => az állam maga mi vagyunk. Vagy voltak anno nagy tüntetések a diszkriminatív törvényekkel szemben? Nem jogos-e a szerb államon számonkérni a bosnyák áldozatokat, a Srebrenicai vérengzést és minden mást? Tiltakozott a szerbek többsége a bosnyák genicidum ellen?
3. Nem éppen azzal teszük-e jogossá a követelést, jogutóddá magunkat, amikor manapság is nyíltszíni zsidózás folyik és az itt kommentelők nem kevese kinyilvánítja gyűlöletét? Mikor kiolvasható a hozzászólásokból, hogy azokat a törvényeket ők ma is megszavaznák? Egyik képviselőnk már célzott is rá.
4. Nem mutatja-e jól a kettős mércét, hogy egy országos ügyben - ottlétünk és részvételünk hiányában - visszautasítjuk a felelősséget, miközben egy-egy aljadék gyilkos tette kapcsán kollektíven tartunk bűnösnek egy ma élő kisebbséget és védjük, sőt dicsérjük a publicistát, aki aljas módon meglovagolja ezt?

A helyes kérdésfeltevés a későbbi kommentek közt megtalálható: hogy lehet, hogy a kitelepítettek, 56-osok, az államosítás kárvallottjai és más áldozatok nem egyenrangúak, s nekik nem emelik 50%-kal az illetményüket?
Hogy lehet, hogy a kiutalt pénzről egy alapítványnak nem kell elszámolni.

Nem kétlem, hogy a "kárpótolt" zsidók közt is vannak gazemberek, akik jogosulatlanul kérnek kárpótlást, vagy ezekből a pénzekből súlyos milliókat lopnak el, ahogy azt sem kétlem, hogy az ilyen jóvátételeket is érdemes ésszerű mederbe terelni (én is döbbenten olvastam a chicagoi perben a MÁV ellen követelt jóvátétel hírét) de magát a felelősséget elhárítani, arra hivatkozni, hogy akkor még nem is éltem, a kárpótlásnak nem a milyenségét, hanem a puszta létét kérdőjelezni meg... nos maradjunk annyiban, hogy nagy tévedés.
Így ebben a formában nem tudom támogatni ezt a peticiót.

Tisztelettel:

Csongorbela

pavike

#81

2013-01-23 10:41

Érdekes. Tőlünk elvárják, hogy olyasmiért kérjünk bocsánatot amit nem tettünk meg, viszont Ők sohasem kértek bocsánatot amiért meggyilkolták Jézust! Nem ellentmondásos ez egy kicsit?

Vendég

#82

2013-01-23 11:49

Ehhez csak annyit, mi itthon vagyunk, azt hogy hosszú évek alatt önérdekből, pénzért, hatalomért elárulták nemzetünket, az a nemzetárulók lelkén szárad. Magyarország a Magyaroké!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy miért gyűlölnek bennünket tudjuk, a tudás kel nekik, földjeink. Mi nem mentünk más nemzethez, néphez, rabolni, erkölcsöt rombolni, mi tiszteletbe tartjuk másét, ezt mi is megköveteljük, akár milyen hátsó szándékú, pénz, hatalomra éhes banda van jelenleg országunkban.
Pozsonyi csata_907

#83 Re:

2013-01-23 12:14

#80: csongorbela -

Tisztelt Csongor Béla!

A hivatkozott 28. hozzászólónak ment egy válasz is, melyet Önnek is megírok. Kérem, olvassa el mégegyszer a petíció szövegét! Hol van benne szó azokról a személyekről, akiket a 28-as hozzászóló említ? Hol van benne szó a cigénykérdésről (ki lehet mondani, nem kell körülírni)?

Önnek is jelzem: A petíció arról szól, ami benne le van írva, vagyis: Ön, én, mások bűnösök-e a zsidó deportálásban? Igen - bűnhődjön! Nem - mi közöm hozzá olyanszinten, hogy bocsánatot kérjek, fizessek kárpótlást?

Nem véletlen, hogy a petíció ennyit és így tartalmaz. Látszik, hogy a "másik" oldal -szokásához híven- előhoz olyan témákat, amire egy betű utalás sincs a szövegben. Értelmes, kultúrált ember elolvassa és megérti! Mert meg akarja érteni asz üzenetet és nem akarja elfogadni, hogy őt, szüleit, rokonait bárki is olyanokkal vádolja meg, amit soha el nem követtek és az ő nevében is esdekeljen egy olyan szervezet és nép előtt, melynek a magyarsághoz fűződő viszonya finoman szólva is megkérdőjelezhető! Nem így látja? Ön vagy az ön rokonsága, hozzátartozói személyesen érintettek a '44-es deportálásban?

Miért is van kollektív bűnösség, amikor épp Köves Slomó rabbi jelenti ki, hogy: ... így aztán a zsidó származású embereket is csak egyesével, személyenként lehet saját cselekedeteik szerint megítélni. Kollektív felelősség ugyanis nincsen.... (itt olvashatja a teljes cikket a rabbi web oldalán: http://zsido.com/cikkek/Miert_nem_szeretik_a_zsidokat-_ha_ok_a_kivalasztottak/17/1820

Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy miért is nem lehetséges a tárgyszerű semleges tényfeltárás akár e téren is? Miért kell történy arról, hogy valami így és így történt?! Mivel a "győztesek írják a történelmet!  Ön ezzel egyetért? Nem gondolja, hogy a legyőzöttek cselekedeteinek is volt mozgatórugója, amit fel lehet és fel kell tárni az utókor számára, hogy a megtörtént dolgokat objektíven megítélhesse? És mindenki maga eldönti, hogy egy történelmi esemény számára miként ítéltetik meg.

Jézus meggyilkolásáról mi a véleménye?

Az első világháború kirobbantásáról, lezajlásáról (Benjamin Freedman beszéde!), majd a trianoni gyalázatról mi a véleménye?

A szovjet megszállásról mi a véleménye?

Arról, hogy egy magyarországi zsidó szervezet vezetője áldást kér a Magyarországot letaroló, magyar asszonyok tömegét meggyalázó szovjetekre, mi a véleménye?

Arról, hogy ugyanaz a zsidó Magyarországon egyszer magyarnak mondja magát (vagyis neki minden közjog ugyanúgy jár, mint az ország nevét adó nemzetnek) egyszer pedig zsidó, ha a talmudról van szó, mi a véleménye?

Csongor úr! Gondolkodjon el a fentieken. Én és sokan mások is úgy látjuk, hogy a magyarságot, az emberiség egyik legősibb, legnagyszerűbb népét végleg el akarják törölni a föld színéről. Ennek több módozata is igen aktív állapotban van - vajh' kik állnak mögötte, ezt sem árt tisztázni:

1./ hamisítják a történelmünket, hogy identitás tudatunkat, nemzeti büszkeségünket megtörjék

2./ fizikailag írtják népünket a rájuk szabadított / szaporított gyilkosokkal, akik mögött jogi védőhálót építenek ki

3./ gazdaságilag teszik tönkre a magyarságot az aljas pénzügyi spekulációkkal - banki átverésekkel, a nemzeti vagyon ellopásával és idegeneknek történő kiárusításával

Talán nem kell a konkrét példákat is mellé írnom a fenti pontokhoz, Ön is tud legalább tizet mindegyik esetre.

Emellett még folyik egy igen undorító provokáció, gyalázkodás is a magyarok ellen az u.n. publiciszták és értelmiség egy része részéről, valamint a magyar történelem és néphagyomány értékei elleni becstelen támadások (pl. az emberiség egyik -ha nem a- legrégebbi írásos rendszere, a rovásírással készült helységnév tábláink ellen, történelmi szobraink, keresztény kegyhelyek meggyalázása.

Nézzen már utána, kik is csinálják mindezeket! Kíváncsi lennék a válaszára!

Pozsonyi csata_907

#84 Antiszemitizmus?

2013-01-23 12:52

Manapság nagyon divatos minket, magyarokat antiszemitázni, nácizni, fasisztázni, stb. A ma élő magyarokat gyalázó magyarul (is) beszélő zsidók és bérenceik vajon mit szólnak az alábbiakhoz?

Az alábbi kis történelmi kitekintő jó példa arra, hogy a magyar emberek által igen nagyra tartott közéleti személyiségek is miként vélekedtek a zsidóságról - amikor még nem volt olyan "magyar" kormány, amely a zsidók mértéktelen kiszolgálását tekintette volna elsőrendű feladatának a magyarsággal szemben és ki lehetett mondani, hogy: "a fekete az fekete"!
Wass Albert, Nyirő József, Tormay Cécile ellen Gőzerővel folyik a gyalázkodás, tiltakozás, hogy a MAGYAR nép méltóképp őrizze meg emléküket pl. közterek elnevezésével. No, de mi légyen sok más nagy magyar személlyel, a róluk elnevezett közterületekkel (utcák, terek, intézmény nevek, stb.)? Csupán néhány példát sorolok, a teljesség igénye nélkül, rövid idézetekkel bizonyítva az illetők zsidóellenességét:

1. Kossuth Lajos
2. Széchenyi István
3. Petőfi Sándor
4. Liszt Ferenc
5. Kölcsey Ferenc.

Kossuth Lajos: "A megyénkben tanyát vert sok zsidó, valamint az iparkodással egybeköttetett erkölcsiségnek valóságos mételye, úgy a földművelő népnél, amellyel legszorosabb egybenköttetésben él, súlyos ostora, a bővelkedésnek telhetetlen sírja, iparkodásának rothasztó nyavalyája. Vallásának különössége, nyelvének minden mások előtt érthetetlen volta századok óta megtartott anélkül, hogy azon nemzetekkel - kiknek közepette - mint a növény tápláló nedvét elszívó gomba - él, egybeolvadott, vagy a nationalismushoz tsak egy gondolattal is közelített volna. Egész helységeket tudok, hol a szegény földművelő nép nem magának, de a kortsmáros zsidónak szánt, vet és arat. Nints azon törvény, melynek célját, végét a fortélyos zsidó kijátszani ne tudná - valamint nints egy tsalás, nints egy tolvajlás, amely zsidó orgazdára, biztatóra, titkolóra ne találna. (Értekezés az éhínségek okairól, 1828)

Széchenyi István: "Az angol nemzet egyenjogúsíthatta a zsidó fajt. Mert ha például én egy palack tintát töltök egy nagy tóba, azért annak a vize nem romlik el és mindenki ártalom nélkül megihatja. A nagy angol elemben a zsidó elvegyülhet. Ugyanez áll Franciaországra nézve is. De ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves, és azt nem eheti meg az ember. Más példát is hozok fel. Egy bárkában ülök, és abban van a gyermekem és másnak a gyermeke, és a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy e két gyermeket benn nem tarthatom. Az igaz, hogy ha a magamét lököm ki, és a másikat benntartom, azt az újságban fogják hirdetni. De bíz én inkább a magam gyermekét tartom meg, és a másikat lököm ki. E tekintetben tehát a liberalizmus egyenesen a nemzet rovására történik. És az nem vélekedés, mert apodictice, számszerűen be lehet bizonyítani, hogy minden ilyenféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve." (Beszéd a Felsőházban, 1844. október 1.)

Petőfi Sándor: "Dicsekedés nélkül szólva, a legnagyobb emberbarátok egyike vagyok s tisztelem, becsülöm a zsidókat, de már a kocsmákból csak kikergetném őket pokolig, mert a mi ronda, csak ronda az, hiába!" (Úti levél Kerényi Frigyesnek, 1847. július 12.)

Liszt Ferenc: "El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése."

Kölcsey Ferenc: "Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll." (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)
Pozsonyi csata_907

#85 Még egy adalék ahhoz: Miért is lenne kollektíven bűnös a magyar nép?

2013-01-23 13:01

Megtekinthető a Dohány-u-i Zsinagógával szemben lévő ház falán a Honvédelmi Minisztérium által emelt emléktáblán Koszorús Ferenc és az Esztergomi Páncélosok dicsőségére.

Ideje szó szerint idézni Tom Lantost és Montgomery nagykövetet Horthyról és arról, milyen szerepe volt a budapesti zsidók egy részének megmenekülésében.
Lantos képviselő oly mértékben érzett hálát a magyar zsidóság egy részének megmentéséért, hogy Horthy Miklós parancsnokát – és így rajta keresztül a kormányzót – külön méltatta az Egyesült Államok törvényhozásában.
Erre 1994. május 26-án került sor, amikor a demokratapárti képviselő ezzel kezdte méltató beszédét:

„Elnök úr, az idén van a magyar holokauszt 50-ik évfordulója. Azért emelkedek ma szólásra, hogy a magyar holokauszt egyik nagy hősének adózzak. Koszorús Ferencnek, aki saját életét is súlyosan veszélyeztetve több ezer magyar zsidót mentett meg a náci haláltáborokba történő deportálástól. 1944 nyarának viharos idején a szövetséges erők Berlinhez közelítettek, míg Hitler felgyorsította a végső megoldás, a zsidó faj elpusztításának végrehajtását. Sok hősi együtt érző és emberséges tettet hajtottak végre abban az időben. El szeretném mondani Koszorús Ferenc ezredes történetét, ami az akkori idők bátor tettei közül az egyik leginkább figyelemre méltó.
1944 júniusában a nácik Európa zsidó lakosságának legnagyobb részét bezárták és likvidálták. Budapesten, Magyarország fővárosában mintegy negyed millió zsidó maradt élve. Budapest még mindig a magyar rendőrség irányítása alatt állt. A nácik úgy vélték, hogy ez az erő nem elég kegyetlen és brutális ahhoz, hogy Budapest jelentős, még élő zsidó lakosságának teljes elpusztítását megfelelően el tudja végezni.
Koszorús Ferenc a magyar hadsereg ezredese volt és alá tartozott a Budapesten és körülötte állomásozó első magyar páncélos hadosztály. Megtudta, hogy Baky László államtitkár, a hadseregen kívül valamennyi biztonsági erő vezetője államcsínyt akart végrehajtani, hogy a náciknak teljes mértékben lojális rendőri erővel váltsa fel. Ők azután gondoskodtak volna róla, hogy Magyarországot megtisztítsák az összes, még életben maradt zsidótól.” (…)
Felmérve a helyzetet, Koszorús ezredes tanácskozott a kormányzóval és megkezdte az előkészületeket Baky és csendőri zászlóaljainak megállítására. 1944. július 5-én 11:30-kor Koszorús ezredes az első páncélos hadosztály egységeit Budapest stratégiai pontjaira parancsolta, lezárva a városba vezető valamennyi Budapest stratégiai pontjaira parancsolta, lezárva a városba vezető valamennyi utat. 1944. július 6-án 7 órakor már valamennyi egység a helyén volt és Koszorús ezredes tájékoztatta Bakyt, hogyha csendőrsége nem távozik és nem oszlik fel, megsemmisítik őket. 1944. július 7-én Baky kapitulált és kiürítette erőit.
Koszorús ezredes páratlan tette az egyedüli ismert tény, hogy egy tengelyhatalom katonai erővel akadályozta meg a zsidók elhurcolását. Ennek a rendkívüli bátor erőfeszítésnek eredményeként – amire egy különlegesen ingatag helyzetben került sor, nagy kockázat vállalása mellett – Budapestnek a nácik által történő későbbi átvételét 3 és fél hónappal késleltették. Ez a rés több ezer zsidónak tette lehetővé, hogy Budapesten biztonságot találjon és így megmenekültek a biztos kivégzés elől. Lehetővé tette a híres Raoul Wallenbergnek – aki 1944. július 9-én érkezett Budapestre -, hogy sikeres és hatékony mentő küldetését teljesítse. 1944 októberében, miután a németek elfoglalták Budapestet, Koszorús ezredes bujkálni kényszerült, mert ellenkező esetben a Gestapo feltétlenül kivégezte volna.”

Ezek voltak a néhai Lantos képviselő szavai.


Vendég

#86

2013-01-23 13:16

#80
A holokauszt (a görög ὁλοκαύτωμα, holokautóma szóból: „teljesen elégetett”, t.i. égőáldozat) (forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszt#cite_note-1 )

II. Világháború: Az európai, ázsiai és afrikai földrészen vívott harcokban közel 70 nemzet vett részt, és ezekben több mint 62 millió civil és katona halt meg. (forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sodik_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA ) Kérdésem, hogy ki járt jól? Ki finanszírozta? Kinek állt érdekében?
Benjamin H. Freedman beszéde I. rész, 1961, Washington - YouTube
Jogfolytonosság:
Sokan 1944 március 19-től számítjuk azt az időszakot, amióta a világ egyik legrégebbi Alkotmánya ideiglenesen felfüggesztődött a német megszállással egy időben.
Vajon mire hivatkozik amikor jogfolytonosságról ír? A 1944 március 19-e előtt érvényben lévő Alkotmányra, vagy az azt követő időszak 1949 augusztus 20-val hatályba lépő és 2011 március 14-ig érvényben lévő Magyarország Alaptörvényre, vagy a 2011 március 14-i Magyarország Alaptörvénye?

Talán előbb ezt a kérdést kellene megfejteni. Ha a német megszállás előtti Alkotmány szerint járunk el, akkor a háborús szerződéseink ki nem fizettet része sok ma is létező nemzetnek kínos lenne. Az ezt követő időszak egy terror időszak volt, fegyverekkel a magyarok homlokához fogva. Vagy valaki meri-e firtatni ezen időszak megalázó, gyilkos diktatúrájának létét. Segítséget kérek Tőletek honfitársaim, hogy gyakoroljunk nyomást minden olyan állam kormányára, aki cinkosként nem volt aktívan tevékeny a kommunizmus diktatúrájának kialakulásában és megszüntetésében ezzel segítve ártatlan emberek tömeges meggyilkolását. Ha ezen időszak Alaptörvénye a mérvadó, akkor vegyük elő a korszak döntéshozóit és kérjük számon rajtuk az égőáldozatot is!

LISTÁK!
Tiltakozom az ellen, hogy listák létezzenek, készüljenek zsidó emberekről bármely kormány részéről is! Ezt a zsidó emberek érdekében kérem, hiszen ilyen listák alapján haltak meg rengetegen a II. VH-ban.
Követelem az ilyen listák azonnali megszüntetését! Irodalmi Nobel-díjas, Kertész Imre is fél Magyarországon tartózkodni – egy riportja alapján. Ezek a listák nem segítenek eltörölni a zsidó emberek félelmeit, rettegését. Nekik is jár a békesség!

Bízom benne, hogy ilyen listák ma már nincsenek és nem idéznek fel rettegést! Ha nincsenek ilyen listák, akkor nincs – görögül -, égőáldozat kárpótlás sem. Ha valaki ilyen alapon kárpótlást kap, azonnal jelezze ezt az adatvédelmi ombudsman felé, mert akkor Ő valamiféleképpen rajta van egy olyan listán, ahol a zsidókat tartják nyilván! Ne kísértsük a múltat! Magyar zsidó emberek védekezzetek! Ma, ha létezik ilyen összeírás, akkor jogos az Irodalmi Nobel-díjas Kertész Imre rettegése. Sőt! Bizonyosodjunk meg az ilyen listák nem-létéről, esetleg megsemmisítéséről.

Katolikus testvéreim! Kapaszkodjunk össze a félelemben élő magyarországi zsidó emberekkel és segítsük őket az ilyen listák megszüntetésében!

„Kertész Imre: Én a következőket kérném magamnak, amit minden embertársamnak is kívánnék: békét és kultúrát.” (forrás: http://nol.hu/belfold/ebbol_lett_a_botrany__a_teljes_kertesz-interju_magyarul_ )

Békességet a szívekbe!
Szőnyi Bartalos Mária

#87

2013-01-23 14:00

Szőnyi Bartalos Mária

Magyarország

NÉZZ SZEMBE VELEM…

Lázár Jánosnak


Mottó: “A szembenézés és a bocsánatkérés esztendejének kell lennie 2014-nek, a holokauszt emlékévének – mondta a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön az MTI-nek, miután megtartotta alakuló ülését a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság. Lázár János szerint a szembenézés az emlékezés parancsának és a felejtés tilalmának törvényerőre emelését jelenti, a bocsánatkérést pedig a nemzeti identitás részévé kell tenni.” (Lázár János - 2013.01.17.)



Nézz szembe velem
és kérj tőlem bocsánatot!
Azután emlékezz rám
minden nap azért,
hogy el ne felejts!
Hozz törvényt
az emlékezésre,
Trianon felejtésének tilalmára,
mert magyar csak az lehet,
akinek fáj Trianon.
Kérj bocsánatot tőlem,
és minden magyartól,
akinek fáj Trianon,
hogy a nemzeti identitás
része lehess!

Komárom-Szőny, 2013. január 21.

csodaszarvas

#88 Re:

2013-01-23 14:14

#86: -

Rendben van, töröljék el a listákat, ha vannak még ilyenek, de akkor a kárpótlást is!!A mi nagyapáink is harcoltak az 1-2. vh-ban, és haláluk után tudtommal csak az özvegy kapott pénzt az államtól, de ez nem szállt a gyerekre, unokákra,....vagy nem jól tudom???!Pedig ők is meghaltak, nem békés, nyugodt körülmények között, hanem tankok, aknák, gránátok által, vagy megfagytak a Don-kanyarnál...Kaphatnánk mi is kártérítést az oroszoktól, mert a mi nagyanyáinkat alázták-erőszakolták meg, a mi nagyapáinkat hurcolták el..

 

a magyar sem akar mást, csak békességet, munkahelyet, megélhetést és azt hogy ne írtsák-üldözzék ki őket a hazájukból!!Talán ez nem jogos kérés??

A petíció nem a zsidók "listázásáról" szól, hanem arról, hogy mi nem vagyunk bűnösök. A bírósági per során is bizonyíték kell arra vonatkozóan, hogy valakit bűnösnek találjanak, tehát a mai ember "bűnösnek való megbélyegzése" bizonyítás hiányában BŰN, mert úgy ítél meg egy egész nemzetet, hogy annak egy nagy része még nem is élt akkor, amikor ezek történtek!!Erről szól a petíció!Mi is azt akarjuk, hogy hagyjanak békén minket, mert a magyar szenvedett már eleget..

 

Pozsonyi csata_907

#89 Ki a "kollektív bűnös"?

2013-01-23 14:45

Egy írást idéznék, mely a témához illik, remélve, hogy írója egyetért e helyen is történő publikálásával.

Ki a "kollektív bűnös"?

Inkább a magyar kincstári vagyon visszahozásával foglalkozzanak, amit a Párizsi békeszerződés lehetővé tesz. Továbbá a Kasztner üggyel, tekintve, hogy a new yorki székhelyű Joint megbízottja volt Magyarországon, és az ő dolga volt a zsidóknak számító személyek listába vétele Magyarországon.

Amikor Eichmannal leültek az Astoriában, akkor a Joint lista alapján indultak el "Palesztinába" a zsidóknak számító személyek.
Ezt a Jewish Agency for Palestine három küldöttje zavarta meg, amikor bevitték Magyarországra az Auschwitzi jegyzőkönyveket és azt továbbították Kasztnernak, aki azokat hamisítványoknak nevezte. Ezért a három angol ügynök a jegyzőkönyveket eljuttatta Horthy kormányzónak és Serédy hercegprímásnak.

Horthy kérdőre vonta a kormányt, amelynek miniszterelnöke levélben annyit közöl, hogy ilyesmiről nem tudnak, és hogy nem tűrték zsidókkal szemben atrocitásokat és ha ilyen volt, "megtorolták". Ezt Dr. Zakar András leírta és a vonatkozó levelezést a kormányzó, a hercegprímás és a miniszterelnök között Dr. Zakar közölte, egy máig kiadatlan kéziratban ez mind megtalálható, de el lett helyezve a hetvenes években az MSZMP levéltárában. Dr. Zakar Serédy hercegprímás személyi titkára és később Mindszenti hercegprímás titkára volt. Következésképpen a kormányzó a transzportokat leállította, ezért maradt meg a zsidóság Budapesten. És ezért döntögetik Horthy szobrait a megmaradt rákosista bolsevikok. Még Szálasi is követelte a németektől, hogy a kiszállított zsidósággal számoljanak el, mert azt az ügyet nem vállalja, csak a fegyveres harcot a szovjet bolsevizmus ellen.
A három, angolok által beküldött ügynökből egyet még jugoszláv területen a németek lelőtték, a másik kettőt Kasztner átadta a németeknek és Mauthausenből szabadultak. Nevük ismeretes.

A kollektív bűnösséget az ENSZ Alapokmánya tiltja és az ENSZ legelső intézkedése, amelyben a Nürnbergi Katonai Bíróság működését hagyta jóvá, világosan meg van mondva, és a NKB által kiadott MINDEN ítéletre rá van írva, hogy Kollektív bűnösség NINCS, csak egyéni bűnösséget ismernek el.

Ha Lázár mégis Kollektív bűnösséggel kísérletezik, akkor beleütközik a Nürnbergi Katonai Bíróság Alapszabályába és az ENSZ Alapokmányába.

Viszont jóváhagyja FICO, Benes, a Kassai kormányprogram és a magyarokat és németeket Csehszlovákia területén tömegsírokba lövöldöző partizánok, illetve Sztálin és a többi bolsevik kísérleteit, hogy a magyarságot KOLLEKTÍV bűnössé nyilvánítsák, mert ez a szovjetizált KISANTANT kollektív érdeke.

Nekik igen fontos a Versailles-i béke védelme, mert csak ezzel védhetik a Kisantantot a szovjet számára az 1943-as moszkvai karácsonyi szerződésben átadó Benest, amivel a Kisantantot Sztálin szovjetizálhatta és a mai napig terrorizálhatja, különösen a máig létező, Magyarországon szervezetten működő szovjet katonai titkosszolgálat által szervezett III-as ügyosztályi, magyarellenes, a magyarságot kollektíve diszkrimináltság állapotában tartó, fajgyűlölő, posztszovjet, illegális, túlélési ügynökség segítségével. Ami nyilván Lázárt és társait mozgatja. Trianonban a magyarságot kollektíve bűnössé nyilvánították, ezért beszél erről Gyurcsány. Ez ugyanis ma szovjet érdek. Azonban a Párizsi Békeszerződés 1947-ben már szakított a kollektív bűnösség elvével, tehát ma nem lehet a magyarokat a fennálló nemzetközi törvények és semmi egyéb alapján sem kollektív, és semmiféle bűnössé nyilvánítani.

Aki viszont ilyesmivel kísérletezik, azt be kell perelni és a közügyektől eltiltani.

Geönczeöl Gyula, USA.

Vendég

#90

2013-01-23 15:03

A Magyar Nemzet gyalazoi alljanak le tevekenysegukkel mert a Tertemto Istennel fognak osszeutkozesbe kerulni, mert nem lehet a MAG nepet gyalazni.
nagymaki

#91

2013-01-23 16:30

Pesterzsébeten nőttem fel.Itt soha nem volt divat a zsidózás cigányozás svábozás.A mai napig nem érdekel senki származása,de a határt valahol meg kell húzni.
Az a bűnös aki a háború után ennyi idő elteltével kollektív bűnösséget állapít meg.A spanyoloktól kértek már elnézést a mórok rájuk szabadításáért?
Miért nem beszélnek soha az egyszerű vidéki,fővárosi emberekről akik az életük kockáztatásával sok embert mentettek meg,szép csendben,mellüket nem verve,és azóta sem híresztelték.Ki kelti a feszültséget.Azért a másik oldalnak is magába kellene nézni alaposan.Most a társadalomnak nem széthúzásra,hanem összefogásra van szüksége,de látható a szándék a megosztásra,az emberek egymásra uszítására,mert így lehet még többet rabolni és bizony látszik a szándékos bosszúhadjárat a holokausztért azokon akik akkor nem is éltek.A dolog a visszájára fordul egyre inkább.Nem feltételeztem volna,hogy egy bölcs nép a mai bosszútól lihegő a társadalmat megosztó egyedeit miért nem tartja vissza,és ítéli el.A csúcs a Magyar Államvasutak beperlése.Próbáltak volna ellenállni a vasutasok.Aki ilyen feljelentést tett az nagyon messze volt a valóságtól.Be kellene végre fejezni az ilyen dolgokat,természetesen nem felejtve a borzalmakat,és a felnövő ifjúsággal ismertetve-nehogy valaha is ilyen megtörténjen.Sajnos egyre inkább az látszik a mai mindennapos,erőszakos 1945 után születettekkel való fizetési igény felmerülése nagy ellenszenvet szül a magyar zsidósággal szemben.Ez kinek az érdeke?
Ismétlem,itt Pesterzsébeten gyerekkoromban fel sem merült senki származásának kérdése,és annak alapján való megítélése.Két fajta embert ismertünk,a rendes becsületes embert,és a kerülni való csibészt.Ennyire egyszerű.A mai napig nem érdekel ki a zsidó ki nem,csak a fejem kapkodom amikor egyes közszereplők a televízióban büszkén kijelenti "zsidó vagyok,kommunista és meleg" Egyik sem érdekel,mindenkinek magánügye származása,politikai hovatartozása,és szexuális szokása.Itt jön be a rendes ember kérdése.Az említett tulajdonságoktól bőven lehet valaki a világ legjobb embere,de a leggaládabb is.
Tudják az a szomorú a XXI.század elején még ilyen dolgok foglalkoztatják az embereket,és ilyen kártérítéseket kell az utódoknak fizetni,de felteszem a kérdést kinek,hisz annyi év telt el,már alig él valaki a borzalmas események túlélői közül.Mi van Svájccal? A pénzvilág bajnokainak tartják magukat,hány szerencsétlen ember vagyonát nyúlták le?
Szeretném felhívni azon honfitársaim figyelmét,akik zsidó származásúnak vallják magukat,vallják magyarnak is önmagukat,példa van rá bőven a magyar történelemben,hány rendkívüli hazafi volt közölük,mekkora magyarok voltak,de most büszkén hangoztatják egyesek zsidó származásukat,mintha valaki is kíváncsi volna rá.De sajnos ezzel a hozzáállással egyre inkább kíváncsiak lesznek az emberek,és bizony nem tetszik a dolog nekik.Itt én meg tudom ítélni közvetlen szomszédaim stb.viselkedéséből,hogy nagyon elegük van és már tesznek néha olyan kijelentéseket ami bizony nem csak súrolja,hanem ki is meríti az antiszemitizmus fogalmát.A pásztorfiú esete a farkassal,addig addig mondogatják ránk,hogy antiszemita a magyar,hogy sokan már azzá is váltak.Lehet ez a cél,ezért van az,hogy a cigánysággal összeugrasztják szándékosan az embereket? Mert nem lehet véletlen az a hülyeség,hogy egy bűnözőről nem lehet kimondani,igen is cigány,mint ahogyan Amerikában is kimondják "Az elkövető színes bőrű" A törvény hagyja öregeinket lemészárolni,"Megyünk öregezni"mondja a cigány és élvezetből /mert senki se mondja,hogy 700 Ft.-ért/kínhalállal öli meg a már járni is alig tudó öregeket.Mit mond a köznép? Van fogalmuk honfitársaimnak? Amennyiben lenne,nem azzal foglalkoznának amiért ez a hozzászólás történik,hanem a törvény szigorával csapna le az ilyen gaztettekre.Sok embernek a vélemény az,ez is a bosszúállás része.Nem járnak vajon nyitott szemmel és füllel az utcán,nem látják saját maguk gerjesztik az emberek haragját elutasítását?
A magyar ember mindig befogadó volt,soha sem volt rasszista stb.-De toleráns sem,Most pedig a tolerancia határait feszegetik derék /televízióban büszkén elmondott-onnan tudom/ zsidó származású honfitársaim.
Vajon mi céljuk van vele,mert céltalanul biztosan nem csinálják,mert mint írtam okos bölcs nép volt,de lehet elfajzottak?
Turulmadár86

#92

2013-01-23 16:53

Nekik kellene bocsánatot kérni a múltért és a jelenért is. A jövőt pedig nem rájuk kell bízni!
poss63

#93

2013-01-23 20:36

Minden egyes szóval maximálisan egyet értek . ! Az én adómon ne élősködjön egy élősködő parazita sem
sasa

#94 Nemzeti álmok - Magyarország búcsúja Európától?

2013-01-24 00:26

Ennél gusztustalanabb zsidó propaganda filmet még nem láttam. Ilyen filmekkel lehet gerjeszteni az
antiszemitizmust.
Islander

#95

2013-01-24 00:49

Gratulálok az értelmi szerzőnek!
Ha tudok valamiben, szívesen segítek!
Üdv G. Bekecs
Dobó István

#96 Felnyíltak a szemek!

2013-01-24 02:27

Az Isten vezessen tovább minden gondolkodó Magyar embert!
Itt az ideje összefogni egy hazug,álságos gonosz nép ellen!

Vendég

#97

2013-01-24 14:11

Ki az országunkból a parazitáknak!!!!!!!!!!!!!!!!! Évezredek óta másokon élősködnek, sunnyognak, aláznak, háborúkat szítanak! Elég volt. Nem leszünk élő forrás, csak jó lenne ha már nem a homokba dugná az a sok agyhalott a fejét, vagy megvárja míg nem látja ki, de jól..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!!!!!!! a Gyagyával és zsiktorral egyetembe, mivel az ő áruló szájukból jött ki: Ha nem tetszik el lehet menni!!!! Hozzá teszem ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők kérjenek bocsánatot azért a mérhetetlen kárért, anyagi, társadalmi morális, sorolhatnám, amit ellenünk elkövettek és a világban! Bár tőlük semmi de semmi jó nem várható!!!!!!!!!!! Aki erre vár, fogja az ásót és keressen egy helyet, csináljon magának földi szállást. Bár ezeknek a génjükben ez soha nem lesz meg. Azért hozzáteszem a tudatos, gondolkodó és érzőkre ez nem vonatkozik. Akik mélyen elhatárolódnak ezektől a gyilkos fajtól. Rájöttem régen miért van ennyi bajunk, mert nem tanultuk meg, hogy megelözőek legyünk, mindig valaki/k valamik irányítottak, hát irány kifelé a HAZÁNKBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát ebből legyen elég! A változás ezt is hozza meg, hogy mit kell tanulnunk abból, ami a múltba a vesztünk volt. Ne siránkozzunk, nem bölcsődében vagyunk. Gondoljunk arra, hogy gyermekeink, unokáink egyszer ezt számon kérik és jogosan. Azonnal fejezzék be a gyalázkodást és gyűlöletet. Talán nem ártana nekik a FÉNYBE menni, átélni a szer-etet hatalmas erejét, az élet szépségeit észrevenni..... akkor el kezdenek ők is ÉLNI, Ha még egyáltalán felfogják mi ennek az egyszerű de gyönyörű szónak az értelme ÉLET, EMBERI LÉT! MÁSOK TISZTELETE!!! DE MONDJUK MEG ŐSZINTÉN GENETIKAILAG NAGYON HIBÁSAK!!!!!!!!!!!

Ez a mi földünk, a mi gazdaságunk, még ha annyit át játszottak,megvettek, hiszen az hamis! A nemzet nem egyezett bele. Aki csak egy x-et is jelöl 14-ben, az saját nemzetének, népének lesz árulója, hóhéra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a történelmi idő soha nem fogja feloldozni.
nefelejcs

#98

2013-01-24 21:03

, az egyik kedves "honfitársunk" adatlapján egy akasztott cigánylány van lefotózva, a nyelve kint lóg..borzasztó..a szöveg hozzá valahogy így hangzik :"a legszebb cigány a halott cigány..még többet akarok!" akárki is rakta fel, gusztustalan!!(de az is lehet, hogy közülük tette fel valaki, hogy "uszítson")ilyen fotókkal illusztrálja kedves fenti "hölgy"(!!!), hogy mi magyarok mind fajgyűlölők vagyunk, és hogy fogjanak össze a fajgyűlölő magyarokkal szemben!
Kedves magyarok!Vigyázzon mindenki, hogy mit oszt meg, mit tesz fel, mit mond, hogy ne tudjanak ilyen képeket feltenni ellenünk.. osztom azt a véleményt, hogy nem minden zsidó/cigány rossz és bűnöző, minthogy ne minden magyar jó..de tény,hogy ezt az országot "Magyarországnak" hívják, tehát aki itt él, annak be kell illeszkednie, el kell fogadnia a befogadó ország kultúráját/szokásait/vallását..aki meg nem így tesz, az ne csodálkozzon, hogy kivívja a magyar emberek haragját..a magyar ember borzasztó türelmes és békeszerető, nem szereti a vérengzést..annak pedig, hogy ilyen petíciók születnek, egy oka van, úgy hívják: pofátlanság!

Vendég

#99

2013-01-25 11:48

holokamu
Johhnyboy

#100 Ugye?

2013-01-25 16:03

Mivel, jelenleg Mo.-n még nem hoztak olyan témát nyilvánosságra, hogy a Fasisztákat, Antiszemitákat egy rendszerben az összes személyi adatával tárolják/tárolni fogják, de amennyiben ilyen megtörténik, akkor mi minden bizonnyal előkelő helyet fogunk ezen listán elfoglalni...