A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA


Vendég

#1

2012-04-23 22:41

Az en nevemben igy az egyhaz ne nyilatkozzon amelyik egyhazi kepviselo ilyen nyilatkozatot tesz annak kivanom hogy az o csaladtagjabol keruljon ki a kovetkezo evi pessah csemege.

Vendég

#2

2012-04-23 22:49

Solymosi Eszter vére az égbe kiált!

Vendég

#3

2012-04-23 22:49

Keresztény ember számára Jézus az IGAZSÁG hírdetője. Tőle tudjuk, hogy csakis az igazság szabadíthat fel a bűneink alól akkor is, ha kedvező számunkra, akkor is, kellemetlen. Önök, evvel a nyilatkozattal éppen az igazságság további elfedését támogatták.

Vendég

#4

2012-04-23 22:53

Gyalázat, amit egyházi vezetőink művelnek, de meglepődni - sajnos - nem tudok rajta. Nem is várható tőlük más, ezért rakták őket oda.

Vendég

#5

2012-04-23 23:16

Mocsok besúgó aljadékok! Papok "házvezetőnőket" (????)ku***váka)t tartanak? Ezek jártatják a mocskos pofájukat? 100-ból 99,99-et lelehet csúkni pedofiliáért! Az b@.... meg a jó qr...anyját, aki elmegy misére, meg 1%-ot ad nekik! (Ámen!)

Vendég

#6

2012-04-23 23:22

Az igazság tudása, minden ember joga!
Legyen e petíció egy lépés, az igazság kiderítése, annak mindenki által ismerhetővé tétele felé.

Vendég

#7

2012-04-23 23:31

Katolikuskent sajnos meg kellett tennem ezt a lepest,alairasom nem szemelyek ellen,hanem eme sajnalatos es szerencsetlen lepesukre adott reakciom.

Vendég

#8

2012-04-23 23:32

Ki kell deriteni az igazságot,ez teszi szabadá az embereket.

Vendég

#9

2012-04-23 23:37

A parlamenti beszéd arról szólt, hogy a nemzetközi zsidó nagytőke miképp térítette el a magyar igazságszolgáltatást annak idején is.

Ez nem gyűlöletkeltés, hanem történelmi tény.


Vendég

#10

2012-04-23 23:50

Hiába magyarázza félre a cionista csürhe, felül kell vizsgálni a Tiszaeszlári pert, igazságot kell szolgáltatnunk a megölt magyar kislánynak, és példás ítéletet a gyilkos zsidó bandának, beleértve a jelenlegi,őket támogató, az igazságot manipuláló cionista tetűhintásokat,és a megvett hazaáruló magyar bűntársaikat is egészen kormányszintig!

Vendég

#11

2012-04-24 00:06

"Ébredj magyar"
Laudetur Jesus Christus

#12

2012-04-24 00:11

Igyekszenek az csontig benyalásban nem lemaradni... Szánalmas... és az igazság? az már nem számít? a biblia azt írja: Az igazság szabaddá tesz...

Vendég

#13

2012-04-24 00:13

A keresztény egyházak, csak Jézus Krisztus tanításával, és saját nemzete megmentésével,védelmezésével harcoljon a köztünk lévő sátán ellen.

Vendég

#14

2012-04-24 00:58

PERÚJRAFELVÉTELT!
Jézus Krisztus szolgája

#15 Református vagyok és Magyar! De nem hülye!

2012-04-24 01:52

Felháborító, amit Bölcskei Gusztáv püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke a reformátusok nevében tett! Kikérem magamnak, az én nevemben ne nyilatkozzon ilyen igen komoly ügyben! Lett volna idő arra, hogy egy körlevélben (mint azt sok más, ennél kevésbé fontos ügyben) felkeresik az összes egyházközséget, és mondjuk egy egy kérdőív kitöltésével lehetőséget teremtsenek arra, hogy minden református kifejthesse a véleményét, és az így kapott vagy nem kapott jogosítvánnyal tehette vagy nem tehette volna azt, amit pimaszul önhatalmúlag tett! Presbiter vagyok és a harmadik ciklusban is újra megválasztott gondnoka egy somogyi település Református Egyházközségének. Egyre jobban kezdem érteni az "egyetemes papság" bibliai lényegét (Egyetemes papság elve: A Szentírás alapján valljuk, hogy minden hívő ember pap. Joga és kötelessége a Szentírás tanulmányozása és az evangélium hirdetése. "Ti azonban választott nemzetség, királyi papság szent nemzet vagytok..." I.Péter 2,9/), és egyre határozottabban vallom az ebből fakadó következtetést; ez a hierarchia, ami már a reformátusoknál is kialakult, nem kellő, nem Istennek tetsző! Hatalmakról, földi hatalmakról szól már elsősorban, nem pedig Isten egyedüli és páratlan hatalmáról! Megszerzett - és aztán már foggal- körömmel megtartott! - világi címekről, rangokról van szó, és egyre kevésbé Jézusnak, a mi Urunknak a szelídségéről és szeretetéről! Bölcskei püspök úr 1997 óta a Zsinat lelkészi elnöke. Miért? Nincs más, aki elláthatná ezt a tisztséget? És mi ez, ha nem földi hatalom? De nézzük, miben is nyilatkozott meg, a reformátusok, ezáltal az én nevemben is! A Tiszaeszlári vérvád parlamenti felemlítésével kapcsolatban! Amelyben ugye anno a helyi zsidóságot gyanúsították, a máig tisztázatlan gyilkosságban. Régen volt, de nem lehet elfelejteni. Nézzünk egy újabb idézetet, melyek is a reformátusság ismérvei:
"Belső jellegzetességek:
A református embernek három hitvallása van:
1. az Apostoli Hitvallás, amely összeköt más keresztyén testvér felekezetekkel, akik hisznek a Szentháromságban és Jézus Krisztust Uruknak, Megváltójuknak vallják!
2, a Heidelbergi Káté, 129 kérdés-felelete.
3. a II Helvét Hitvallás 30 fejezete."
Tessék elolvasni még egyszer az első, 1. pontot, annak is egy részletét: "akik hisznek a Szentháromságban és Jézus Krisztust Uruknak, Megváltójuknak vallják!"
De hát drága Püspök Úr! Ön ezt nem olvasta? Akik Jézus Krisztust Uruknak, Megváltójuknak vallják!
De hát könyörgöm! A zsidóság NEM ismeri el Jézust, mint Megváltót! Őnekik Jézus NEM Uruk, tudni sem akarnak róla, már vagy 2000 esztendeje! Mi akkor hát ez a természetellenes összeborulás?? És főképpen az én nevemben is elkövetve??? Testvéreim nekem azok NEM lehetnek, akik tagadják Jézust! Kikérem magamnak, és talán joggal mondhatom; a reformátusok túlnyomó többsége nevében is!
Áldás, Békesség! De semmi árulás!

Vendég

#16

2012-04-24 01:57

Kötelességemnek érzem aláírni !
Gábriel

#17 Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 03:06

Büszke vagyok a magyar egyházvezetőkre, hogy végre világosan és teljesen tárgyilagosan állástfoglaltak a szóban forgó ügyben! Egyháztagként teljesen egyetértek a nyilatkozatukkal; sok megvezettetett ember van a mai magyarhonban, akik bedőlnek a történelem pöcegödréből kikapart, ma már túl nagy mennyiségben ömlő gyűlöletkeltő rohadt, mérgezett, évtizedek óta lejárt dátumú mosléknak!

És sajnos van számos olyan ember a nép között (és még sajnálatosabb, hogy egyháztagok között is), akik ráharaptak a történelem legnagyobb szemfényvesztésére: a sátáni, hitleri okádásra, és mámorosan jóízzel rágják, csámcsogják, ömlik orrukon-szájukon a bűzlő moslék. Nemcsak hogy teljesen meg vannak vezetve, hanem teljesen toxikálódtak ettől a méregtől, amitől egytől egyig ki fognak múlni. (Vannak akik már most meg fognak pukkani, ahogy ezeket a sorokat olvassák!Akárki utal itt Krisztusra, vagy a Szentírásra, az evangéliumokra (legyen az közlegény vagy a sátán csicskása) és embertársai vagy azok csoportjai felé gyűlöletet szít, Krisztus ellen uszít!

ÉBREDJETEK MAGYAROK! Mikor eszméltek már rá, kedves honfitársaim, hogy ugyanúgy mint a kommunizmus, ez a szr-színű és szr-szagú barna méreg is olyan mint a rák. Úgy mint a kommunizmus ideológiája, ez is ugyanúgy a teljes pusztulásotokba vezet!  A 2. világháború több tízmillió ember halálához vezetett, amikor a két nagy sárkány, a barna és a vörös egymásnak ugrott. Sztálingrádnál megsemmisült a teljes 2. magyar hadsereg.  Abból a háborúból semmi jó nem jött ki!  Erőszakosságok, gyilkosságok egymás után milliószámra; hullahegyek, hullahegyek hátán! TE is ott akarsz kikötni valamelyik hullahegyben legalul?

Ha nem, akkor ébredj fel és ne uszíts, és ne dőlj be, ne kábulj el a minden nap az öledbe ömlő hatalmas méregadagoktól. Igazi keresztény ember nem lehet a gyűlölet szócsöve, azt nem propagálhatja. Azért van tele békétlenséggel a szíved, mert nem békültél meg Istennel. Ha Istennel megbékültél volna, megbékülnél embertársaddal is.

Jézus nemcsak azt mondta, hogy szeresd felebarátodat, mint önmagadat (ami egyébként már az ószövetségi  tízparancsolatban is benne van) hanem megemelte a mércét és azt mondta: szeressétek ellenségeiteket!”.   Neked ki az ellenséged? Jézusnak a napiparancsa ez: szeresd ellenséged! Ha nem tartod be Krisztus parancsát, ne nevezd magad kereszténynek, mert csak hazudozol össze-vissza. Az igazi, krisztusi kereszténységhez semmi közöd!!!

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy ha valaki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen” (János evangéliuma 3:16).  Ha Isten ennyire szeret MINDEN EMBERT, ki vagy te, aki ellene ágaskodsz, te porszem? Még nem gyűlölködted ki magad eléggé, még nem okádtad magad össze eléggé a mai sok ezernyi disznóvájú mellett? Akkor menjél vissza a disznóvájúdhoz, a moslékodhoz.

Akik ezt a kampányt beindították népek, népcsoportok ellen, most pedig a szóban forgó egyházi vezetők ellen is, meg fognak bűnhődni érte. Temérdeknyi hazugságot összehordott már eddig is a nép (egymásnak adják-veszik a hazugságokat átcímkézve „igazsággá”), egymás szájából kiszürcsölve a penészes, rothadó, bűzlő moslékot.

FIGYELEM! MINDENKI, mindenki Krisztus, az Igaz Bíró ítélőszéke elé fog állni - minden halandó, minden egyes ember, hogy számot adjon minden egyes tettéért, szaváért, gondolatáért. Ez vonatkozik arra a Tarnóczyra is, aki mézesen-mázosan, szentírási idézetekkel tűzdelve beindította ezt az újabb mocsokkampányt.

Miért gondolod olvasó, hogy te az ítélet alól kivétel lennél, és kitudnál csúszni-mászni alóla???

Békülj meg Istennel és embertársaiddal!  TÉRJETEK MEG, MERT KÖZEL VAN A VÉG!

MEMENTO MORI


Vendég

#18 Re:

2012-04-24 04:07

#3: -

Kösz. Itt az "önök"-ön, gondolom, minden aláírót értetted.


Vendég

#19 Re: Az Én Városomban is történt ilyenn,-vagy -hasonló történet! Ne játtszatok szentet! Nézzetek Ön-m

2012-04-24 05:04

#1: -  

 


Vendég

#20

2012-04-24 05:09

Nem vagyok "rasszista"- van unoka tesom "nálatok" de túlzásból elég volt!Nektek "Világuralom sosem lesz!

Vendég

#21 Re:Örülj,hogy a családodban nem volt ily" történet,/kussolj!/

2012-04-24 05:18

#1: -  

 


Vendég

#22

2012-04-24 05:46

Ehhez a tomeges gengszterizmushoz MIT

lehet szolni, ami az egesz Vilag-on

folyik ? Elkeserito !

Vendég

#23

2012-04-24 05:54

Az Edesanyam 1947-ben azt mondta : Ez a Vilag megerett a pusztulasra. Azutan, a "hatalom"
megolte az Edesapamat. 1956-ban az ocsem kenytelen volt HAZATLAN-na valni. 1972-ben Fiam ment utanna. 1980-ban Lanyom is. Kozben Edesanyam orokrte elhagyott bennunket. Majd a '80-as evek kozepen a csaladom utan tudtam jonni,s azertr kaptam egy lapulevelszeru utlevelet mert mar nem voltam hasznara a "hatalomnak". Hazatlanok lettunk. Megvagyunk.De verzik a szivunk HAZANK-ert !
Az Edesanyam mondasa utan csak azt tudom mondani, hogy ez a Vilag mar tulerett! Rohad. Koszonom a meghallgatast. Ja 80 eves multam.

Vendég

#24

2012-04-24 06:09

Isten irgalmazzon mindnyájunknak. Nektek azért, mert már elég! Nekik azért, amit tettek. Nekem pedig azért, mert ez megbocsájthatatlan.

Vendég

#25 Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-24 06:18

#17: Gábriel - Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Ezzel a problémáddal, orvoshoz fordultál már?