Orbán Viktor mondjon le

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Orbán Viktor mondjon le petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#76

2011-11-11 18:51

Nem az indulatoknak, hanem higgadt, megfontolt gondolkodásnak kell érvényesülnie, és ezért mindenkinek tanulnia kell. Az a nép amely utálja a tanult embereket, az a nép ezt kapja amit 21+40 éve vagy még több ideje már. A Gyurcsányékat senki nem akarja vissza, se az álszocialistákat.A baj az,hogy a FIDESZ az emberek hitét vette el. 8 éven át abban reménykedtünk, hogy majd jön a FIDESZ, és egy emberként álltunk mögéjük. Most már akkor kiben bízhatunk? Magunkban?! Vegyünk példát mondjuk Svájcon. Tudjátok mi van ott? Nézzetek utána, vagy kérdezzetek, olvassatok. Mi az a közvetlen demokrácia? Mi az igazi önkormányzatiság? Ilyeneket kérdezzetek.Higgyetek magatokban.Járjatok a világban nyitott szemmel és nyitott szívvel és "nyílt aggyal". Ne hagyjátok magatokat manipulálni se jobbról se balról. (A jövő az igazi baloldalé egyébként, azt hiszem.) Ne higgyjétek hogy ez utópia. Ne hatalmaskodjék el rajtatok a reménytelenség, a kiábrándultság. A testvérednek adjál munkát, megélhetést, ha jól menő céged van.Ne ellenséget lássatok Ti munkáltatók a munkavállalóban. Köszönjétek meg, hogy hajlandóak dolgozni értetek, alávetni magukat az akaratotoknak. Ti pedig munkavállalók úgy dolgozzatok, mintha a saját cégetekben dolgoznátok. Legyetek szolidárisak egymás iránt. Lássatok, ne csak nézzetek.
egy demokrata

#77 Re: Orbán Viktor " szolidarításból" mondjon le !!!

2011-11-12 00:34

#76: -

Orbán Viktor, ha csak fele annyira szereti hazáját és annak népét, mint én, aki egy proli szavazó, akkor tisztelettel: mondjon le!!!!!!!


Vendég

#78

2011-11-14 22:43

Zorbán Viktor mondjon le, irány Silvio Berluscon után, ha már sikerült ugyanúgy hazavágnia országunkat. üdv.

Vendég

#79

2011-11-15 18:15

Ha mégsem mondana le, le kell váltani!
Aki nem alkalmas egy bizonyos pozíció betöltésére, azt kirúgják! Legalábbis egy tisztességes helyen...

Vendég

#80 Re: Amióta megszületett csak hazudni bír,az egész élete HAZUGSÁG !!!!!

2011-11-16 19:58


Vendég

#81

2011-11-17 21:07

Tombol a hülyeség és a hozzá nem értés. Nem tűrhetjük tovább ezt a mindent körülölelő dilettantizmust, hazugság áradatot. A petícióban megjelölt cél nagyon-nagyon s ü r g ő s !
yeteee

#82 Re:

2011-11-17 21:11

#76: -

Kedves #76 !

Lehet, hogy Ti egy embrként álltatok Orbán mőgé és 8 éven át reménykedtetek benne, hogy visszajön, de aki látta őket 98-2002 között, az ekkora hülyeséget nem csinált.

GAZDAGOK PÁRTJA A FITYESZ

#83 Re: Re: ORBÁN ÉS KORMÁNYA MONDJON LE !!!!!

2011-11-19 19:53

#82: yeteee - Re:

TÁMOGATOM A KOMMENTET !!!!!!   ORBÁN-KORMÁNY MEGBUKOTT,  ITT AZ IMF,  MEGKEZDIK A VÉDŐHÁLÓ SZÖVÖGETÉST, ANNAK A LUKNAK A BETÖMÉSÉT,  AMIT A KÖLTSÉGVETÉSÜKÖN ÜTÖTTEK, MERT SAJÁT ZSEBBE, A GAZDAGOK ZSEBÉBE TÖMTÉK A 3000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJ MEGTAKARÍTÁST, AMIT ÁLLAMOSÍTOTTAK.

Prometheus

#84 Rabszolgaként akarsz élni, akkor írd alá!

2011-11-20 10:48

Gondolkodjunk!
Rendeben tegyük fel lemond OV, és ki lesz helyette, melyik LMP, Jobbik, MSZP, Vvagy Gyurcsány és bandája, ---nem nem , majd mint a Görögöknél az un. EU-s Szakértői Kormány, megéri akkor aztán lesz szabad rablás, hiszen, akor aztán totális Modern gyarmatosításba kezdhetnek, szomszédaink!
Nem vagdalkózni kell gondolkodni is!
Kiváncsi lennék vajon mi a foglalkozása a nagybecsűnek aki ezt a petíciót indította--- csak nem bankár, vagy Bróker( Tőzsde spekuláns),.
Azon kellene elgondolkodni, hogy Őket felelősségre vonni amiért fiktív devizaösszegeket kibocsátottak ki hitel címen , és most emiatt alakult ki ez a válság!
Az nem csalás és egyfajta gazdasági bűncselekmény, (spekuláció, megtévesztés, uzsorázás. stb.) amikor ,minden 1 (egy) egységnyi banki betéti tőkére vetítetten annak 10 (tíz) szeresét folyósították ki úgy hogy nem volt mögötte tényleges pénzügyi fedezet, csak papíron létező összegekről beszélünk, de most Konkrét kézzel fogható formában akarják az általuk is jól tudottan nem létező pénzösszegeket megkapni, és még van pofájuk veszteségekről, beszámolni.
Amikor ezeket a hitelekt un. folyósították már akkor haszonnal számoltak rá kamatot, nem beszélve magáról az AlAP TŐKÉRŐL AMI EGY AZ EGYBEN NYERESÉG, HISZEN NEM IS LÉTEZETT, TEHÁT AMIKOR BEFIZETI AZ UN. "ADÓS" AZ MIND CASH -KÉNT REALIZÁLÓDIK A BANKOKNÁL. Az hogy az ORBÁN KABINET megpróbálja menteni a menthetőt, dícséretes dolog, nem elfordulni kell tőlük, hanem támogatni őket.
Az igazi bűnösöket a Bank szférát, és azokat kell felelősségre vonni akik mindezt megengedték , hogy elkövessék, miközben látták, tudták már évekkel ezelőtt , hogy ebből komoly pénzügyi válság fog kialakulni!!!
VISZLÁT ORBÁN-KORMÁNY

#85 Re: Rabszolgaként akarsz élni, ha nem , akkor írd alá !!!

2011-11-21 03:21

#84: Prometheus - Rabszolgaként élünk már a zorbán-kormány jóvoltából !!!!!

Zorbán semmit nem akart, csak a 16 %-os adókulccsal és a javukra szervezett végtörlesztéssel megtömni nagyzsebüket, eddig sikerrel, de majd az IMF gátat szab nekik. Ez a csürhe a csöveseknek semmit, a gazdagoknak, azaz saját maguknak is, mindent ad, az államosított magánnyugdíjpénzt, a levágott banki adókat, mégis 1000 milliárdos luk tátong a költségvetésen.  ORBÁN MONDJON LE, ÁLLJANAK ÜGYVÉDNEK, OTT RAFKÓZHATNAK TOVÁBB, HA LESZ EGYÁLTALAN 2-3 ÜGYFELÜK. DOLGOZZANAK VÉGRE, NE POLITIZÁLJANAK, MERT AZ MAGAS NEKIK, MINT TYÚKVAL.GÁNAK AZ ABC.


Vendég

#86

2011-11-28 15:17

Nagyon szükséges lenne ennek a hazug,csaló bandának a távozása,mert ha ez sokáig így megy,nem csak a gazdasági életből,de még a térképről leradíroznak minket.Európa közepén lesz egy fekete lyuk.Szégyen,hogy ezt kellett megérnünk.Takarodjon Orbán és ez a kancsal oroszlán,Matolcsi.

Vendég

#87

2011-11-28 16:40

nem bízom benne,hogy figyelnek rá

Vendég

#88 Re: Rabszolgaként akarsz élni, akkor írd alá!

2011-11-28 22:31

#84: Prometheus - Rabszolgaként akarsz élni, akkor írd alá!

Kár volt ezzel a hitel témával előhozakodni.A hitelt mindenki saját döntése alapján vette fel.Senki mögött nem állt egy fegyveres őr,aki kényszerítette az ügyfelet a hitel felvételére.Mindenki tudta,hogy nem egy-két éves tartozást vesz a nyakába,hanem 20,25,30 évre kötelezi el magát.Egy ilyen világba,ahol négy évente cserélődik kormány,négy évente változnak az életkörülmények,mindenkinek átkellett volna gondolni,hogy 25-30 év nagyon hosszú idő,mi lesz ha?De senki nem ezt nézte,hanem a viszonylag könnyen jött pénz lebegett a szeme előtt.Ez nem egy valamikori békekölcsön,amit mindenkinek meg kellett venni,ha akarta valaki,ha nem.Itt nem a kormány,nem a bank a hibás,hanem mi akik mindennek bedőltünk.A bankok csak felkínálták ezt lehetőséget,kényszer nélkül,de mi meg vakon,átgondolatlanúl belementünk.Én is.Akkor kellett volna mindenkinek logikusabban átgondolni,hogy ez mivel járhat.Én nem a bankárokat,vagy kormányt védem,de ha jobban átgondoltuk volna következményeket,akkor nem lennénk ilyen helyzetbe.Ez elsősorban a mi hibánk.Sajnos.


Vendég

#89

2011-12-08 19:03

Sajnos a médiának Orbán már befogta a száját, lassan már minden körülötte forog, vége lesz a magyar népnek! Undorítóak a filmek közötti megnövelt reklámidők, és még sorolhatnám...vége van a magyar népnek!
MINÉL ELŐBB.....
Vendég

#90 OR-BŰN VIK-TOR MOND-JON LE !!!!!!!!!

2011-12-09 21:23

ORBŰN VIKTOR MONDJON LE ADDIG, AMÍG BÉKÉSEN KÉRI A NÉP EZT A NÉPNYÚZÓ VEZÍÍRT, AKI IGÉRETEIT CSAK ANNYIBAN TARTOTTA BE , AMENNYIBEN ŐNEKIK AZ JÓ VOLT (16 %-OS ADÓKULCSÚ, EGYÖSSZEGŰ VÉGTÖRLESZTÉS) NYILVÁN CSAK GAZDAGOKNAK !!!!!!!!


Vendég

#91

2011-12-12 21:24

Alkalmatlan az ország vezetésére

Vendég

#92

2011-12-12 21:38

Szégyen, hogy ez a senkiházi akarnok még mindig a parlamentből vigyoroghat a képembe......Dudaorrú Lézer Jankóval karöltve.....de az is szégyen, hogy egyszerű magyar ember még egy szavukat is elhiszi ezeknek a disznóknak!!!!!Ki az a barom, aki még bízott ezekben a dilettáns , pökhendi gazfickókban és rájuk szavazott újra, pedig kristálytisztán látszott, miképpen kormányoztak 98-02 között......csak az idióták dőlhettek be nekik újra...Sajna ilyen hülye a magyar nép zöme...minden szart elhisz elsőre....(mert gondolkodni, kicsit a dolgok mögé nézni, keresni az okokat, az nehéz)...Csak nehezen és csak a saját kárán tanul...ha tanul ...egyáltalán...Így volt ez Muhi előtt, Mohács előtt is...így is fog maradni....Mi csak akkor kapunk észbe kis időre, ha már folyik a vérünk.....

Vendég

#93

2011-12-12 21:44

MOCSKOS HAZUG DISZNÓK.....ÉLŐSKÖDŐK... HATALOMMÁNIÁS MEGÉLHETÉSI NAPLOPÓK...VÉRSZÍVÓK....TAKARODJATOK AZONNAL.....!!!!!!
Az összelopott vagyont pedig visszaadni...hiszen valamennyiőtöknek kilógott a csupasz segge a gatyából húsz évvel ezelőtt...semmitek sem volt.....munkát pedig nem végeztetek azóta sem......becsületes munkát végképp nem...olyat pedig abszolut nem, amivel a nulláról ekkora vagyonokra lehetne szert tenni tiszességes úton....

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-13 14:56



Vendég

#95

2011-12-23 12:30

nincs mit kommentálni,egyszerűen egy dilettáns megalomániás diktátorhajlqamú, népnyúzó,aki csak a hatalom éhségét helyezi előtérbe, nemszámit neki kit tesz tönkre, kin gázollát.
Jézuska
Vendég

#96 Ballépések sorozata után Orbán mondjon le !!!

2011-12-26 01:31

Orbán mondjon le és tűnjön el a politikai palettáról!!!  Ez lenne kormányzási ideje alatt az első olyan húzása, amely jól végződne.

Orbán takarodj !!!

#97 ketyeg Orbánék órája....

2011-12-29 01:48

Mondjanak le arról, hogy tovább nyúzzák a népet, menjenek krumplit kapálni, odavalók.

Vendég

#98 Re: ketyeg Orbánék órája....

2011-12-29 14:51

#97: Orbán takarodj !!! - ketyeg Orbánék órája.... 

 Remélem, hmarosan betelik a pohár azoknál is, akik eddig imádták. Csak azt nem értem, hogy ezen az emberen mit lehet imádni. Totálisan tönkretette az országot, észre kéne már azoknak is venni, akik eddig kiálltak mellette.

kisnyugdijas

#99 A 20 év alatt Orbán kormánya volt aki rendet akart rakni az országban.

2012-02-03 19:03

Biztos, hogy ennek a kormánynak is vannak hibái, ezt el kell ismerni. Senki nem tökéletes. De amit tesznek, értünk teszik, az unokáinkért. Nem akarunk örökre az adósság terhe alatt görnyedni.
Valamiből ki kell hozni a pénzt, nekünk kell megszenvedni érte.
Inkább arról irnátok, hogy mielőbb döntsön a biróság Gyurcsány és társai ügyében, minél előbb üljenek egy kicsit és a vagyonukat kobozzák el. Igenis ők tették tönkre az országot nem a 8 év, hanem a 12 év alatt. Horn kezdte, Gyurcsány folytatta.
Ki engedte meg, hogy a gyárainkat lerombolják, ki engedte, hogy az ipar megsemmisüljön?
Ők!
Azt hangoztatták, hog az állam rossz gazda, meg kell szüntetni az állami vállalatokat.
Röhej! Ebből gazdagodtak meg.
A statisztika szerint még a mai napig 2/3-os többsége lenne a fidesznek, ha szavazni kellene.
És 2014-ben szintén meg lesz a vezető szerepe a Fidesznek.
Ezt üzenem minden mszp-s szdsz-es tagnak, szimpatizánsnak.
Bull

#100 Re:

2012-08-22 00:23

#1: almeida -

Az antidemokratikus fideszes jó k*rva viktorka b*sszon pics*n,nyomorul!