Tiltsuk be a Viszony.hu-t!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tiltsuk be a Viszony.hu-t! petíció automatikusan generált fórumtémája

Fredie

#1

2015-02-19 11:18

Kicsit tüneti kezelésnek érzem a kezdeményezést. A családok, az emberek fejében kellene rendet rakni és azt tudatosítani bennük, hogy igen, a kapcsolatokban adódhatnak problémák. Ezeket a problémákat pedig nem szabad tagadni, mert amíg az ember tagadja, addig nem ismeri el és amíg nem ismeri el, addig nem is fog tenni azért, hogy megoldja a problémát, mert az az ő véleménye szerint nincs. Szerintem nem azt kellene elérni, hogy tiltsák be a viszony.hu-t, inkább a fő problémára kellene koncentrálni, vagyis arra, hogy hozzanak létre valami olyan felületet, ami segítséget ad a kapcsolati problémák megoldásában! És ha kevesebb lesz a probléma a kapcsolatokban, akkor kevesebben akarnak majd félrelépni, amivel pedig csökkenni fog a viszony.hu forgalma. És végső soron egy utópisztikus világban a folyamat végeredményeként a viszony.hu a végén érdeklődés hiányában bezárna.

noooormalis?

#2 hehe

2015-02-19 11:24

tényleg csak azóta ismert a megcsalás, amióta internet... bocsánat viszony.hu létezik :)

Gábor

#3 Nevetséges

2015-02-19 14:30

Rendben, tiltsuk be ezt az oldalt. (Azzal most ne foglalkozzunk hogy hány embernek sérül a szabad partnerválasztáshoz való joga.)
De ne álljunk meg itt, tiltsuk be az összes weboldalt ahol beszélgetni lehet. (Kezdjük a Facebookal, az én nejem is ott ment félre.)

Azután a motelokat, ahol találkozni szoktak.

A telefont amivel a randit beszélik le.

Az óvszert amivel védekeznek! 

Sőt adjunk az asszonyra csadort, kövezzük halálra a hűtlent, és máris meg van oldva a probléma!

 

Nem a viszony.hu féle oldalak (és tucatszámra tudnám hozni a példákat) rombolják szét a családokat, hanem a kilátástalanság, és a mindennapi gondok.

Ezeket kellene "betiltani" és mi is olyan szép családokban élhetnénk mint a németek, a norvégok, vagy a hollandok.

anonim

#4

2015-02-20 00:35

Mert? Melyik törvényt is sérti a viszony.hu?


Vendég

#5 Re:

2015-02-20 09:25

#4: anonim -  

 Az SZTK szemüvegkeretes középkorú ultrakonzervativ, rugalmatlan, csökött libák idejétmúlt és primitiv erkölcsi törvényeit.

Bölcs

#6

2015-02-20 09:29

Ne vegyétek ennyire komolya, ezt szarkazmusnak szánták.

ddd

#7 Re:

2015-02-21 09:24

#4: anonim -  

 6:96. § [Jóerkölcsbe ütköző szerződés]

Semmis az a szerződés, amely nyilvánvalóan a jóerkölcsbe ütközik.

Zsu

#8

2015-02-26 14:35

Mintha tényleg ezen múlna.... nevetséges..

István

#9 Re: Nevetséges

2015-03-06 07:43

#3: Gábor - Nevetséges 

 Arany barátom !

Alapvetően az a gond hogy tök hülye az emberek 90%-a, /a százalékon lehet vitatkozni./

Az emberek magukkal nincsenek tisztában, hogy egyáltalán kicsoda Ő maga. A közvélemény és a köz magatartás viszi a birkákat oda ahová  a domináns gondolat tart. 

Régen volt szabás varrás tanfolyam, utána csapat építő trénig, sikeres üzlet tanfolyam, ...ahol 3 nap alatt önmegvalósító receptet osztanak,...bármi lehetsz csak akarnod kell...hidd el mindenkinek működik,...csak Te magad állsz a saját utadba....ISMERŐS ??? Azután bele vág a birkája mert a másiknak állítólag sikerült,..azután takarnak egy nagyot 1-2 hónap, év múlva. Ebbe az időszakba bele fér egy két "viszony " is term. A neten könnyebb mert nem kell a kezdeti lépéseket, problémákat /társszerzés/ legyőzni. Majdnem készen kapod a kaját. Lassan már ezen szolgáltatás mellé a szakítási modelleket és demonstrálják majd. Annak a weboldalnak az lesz a címe: Viszony  ami iszony. Ugye milyen érdekes a nyelvünk ??? A teremtés nyelve !!! Ez tuti. Egy betű és máris majdnem az igazságnál vagyunk. A majdnem szó mélységéről pedig ajánlom nyiss egy blog fórumot. A viszony kedves barátom egy dolognak/érzésnek/ a keresése amit ezen az úton valymi kevesen találnak meg. ...csak hiszik hogy ott van az út vége. Illúziókat táplálnak hogy hátha. 

Búcsúzóul: van egy történet ami a rókáról és a teknősről szól.

A róka rohangál le fel az erdőben. Néha találkozik a lassan vánszorgó teknőssel. ...aki így szól: De jó hogy lassan megyek ! A róka a sokadik ilyen találkozás után megkérdi a teknőst. Miért mondod ezt te teknős:

Mert roszz irányba megyek !

A jó irány barátom az ember Önismerete, a befelé vezető út !!!

Sok sikert !

Margaréta

#10 Re: Nevetséges

2015-03-15 09:17

#3: Gábor - Nevetséges 

 Nem az oldalakkal ,sőt nem csak az asszonnyokkal van baj ! Úgy összességébemn az ERKÖLCS mint olyan nem létezik! Mind egy ki kivel hol,és mikor. Kiveszett az emberekből a jóérzés a hűség mennek egymás után mint a birkák, mert ma ez tesz valakit naggyá! Tudnék beszélni az egymás iránti megbecsülésről a tiszteletről! Már nem léteznek!Miből gondolja bárki is?,hogy joga van tönkre tenni másokat,a saját kis önző élete rovására?,és vajon a másikkal majd évek múltán nem romlik meg a kapcsolat? nem gondolkodnak,csak az ágyékuk vezeti őket!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-03-15 09:19


Zka

#12 Konzervatív baromság

2015-03-23 11:57

Tipikus konzervatív baromság. Egyrészt az emberek úgyis azt fognak csinálni, amit akarnak. Másrészt nem kell ahhoz célzatos weboldal, hogy félrekúrjon aki félre akar.

megmondó

#13 kúrjon félre az, aki akar.

2015-03-23 13:01

A frigid pasikat/nőket nem fogja megmenteni ez attól, hogy a párjuk félrekúrjon

Calysto

#14 Kutya se ugatja meg

2015-03-23 14:04

Olyanok rikácsolnak az oldal ellen akiket amúgy se akar megdugni senki.


Vendég

#15

2015-03-24 21:11

Mert az élet egyetlen területén sem helyeslem ha bárki/bármi a másik becsapására, átverésére biztat, márpedig a lap pontosan ezt teszi. A félrelépés ugyanis egyértelműen nem a házastárssal megbeszélt, hanem az ő háta mögötti titkos viszonyt takar a köznyelvben.

Vendég

#16

2015-03-29 09:55

Mert ez az oldal hozzájárul ahhoz, hogy elértékteleníti az emberi kapcsolatokat. Ez a viszony, egyenlő ISZONY!