Tiltsuk be a Viszony.hu-t!

István

/ #9 Re: Nevetséges

2015-03-06 07:43

#3: Gábor - Nevetséges 

 Arany barátom !

Alapvetően az a gond hogy tök hülye az emberek 90%-a, /a százalékon lehet vitatkozni./

Az emberek magukkal nincsenek tisztában, hogy egyáltalán kicsoda Ő maga. A közvélemény és a köz magatartás viszi a birkákat oda ahová  a domináns gondolat tart. 

Régen volt szabás varrás tanfolyam, utána csapat építő trénig, sikeres üzlet tanfolyam, ...ahol 3 nap alatt önmegvalósító receptet osztanak,...bármi lehetsz csak akarnod kell...hidd el mindenkinek működik,...csak Te magad állsz a saját utadba....ISMERŐS ??? Azután bele vág a birkája mert a másiknak állítólag sikerült,..azután takarnak egy nagyot 1-2 hónap, év múlva. Ebbe az időszakba bele fér egy két "viszony " is term. A neten könnyebb mert nem kell a kezdeti lépéseket, problémákat /társszerzés/ legyőzni. Majdnem készen kapod a kaját. Lassan már ezen szolgáltatás mellé a szakítási modelleket és demonstrálják majd. Annak a weboldalnak az lesz a címe: Viszony  ami iszony. Ugye milyen érdekes a nyelvünk ??? A teremtés nyelve !!! Ez tuti. Egy betű és máris majdnem az igazságnál vagyunk. A majdnem szó mélységéről pedig ajánlom nyiss egy blog fórumot. A viszony kedves barátom egy dolognak/érzésnek/ a keresése amit ezen az úton valymi kevesen találnak meg. ...csak hiszik hogy ott van az út vége. Illúziókat táplálnak hogy hátha. 

Búcsúzóul: van egy történet ami a rókáról és a teknősről szól.

A róka rohangál le fel az erdőben. Néha találkozik a lassan vánszorgó teknőssel. ...aki így szól: De jó hogy lassan megyek ! A róka a sokadik ilyen találkozás után megkérdi a teknőst. Miért mondod ezt te teknős:

Mert roszz irányba megyek !

A jó irány barátom az ember Önismerete, a befelé vezető út !!!

Sok sikert !