Őze István újpesti díszpolgári címének visszavonása

A kezdeményezést öt újpesti szervezett szurkolói csoport, a tábort jelenleg irányító Viola Fidelity, a Korps, az MCMXCII Ultras, az Angol Brigád, az Újpest Volley Ultras,valamint az oldallelátón helyet foglaló drukkereket tömörítő Újpest 1885 Szurkolói Klub indítja el. A javaslat benyújtásában arra kérjük az újpesti testületet, hogy fossza meg Őze Istvánt a 2018-ban -véleményünk szerint érdemtelenül - kapott díjától. Egyben kérjük az Újpest család minden tagját, hogy aki elégedetlen Őze István klubigazgatói működésével és vezetési stílusával, támogassa aláírásával a kezdeményezést. A szervezők az összegyűjtött aláírásokat május végén juttatják el Újpest polgármesteréhez.

Köszönjük a támogatást!

EZŐ1.jpg

5 Újpest-szurkoló csoport vagy szervezet.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem 5 Újpest-szurkoló csoport vagy szervezet., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.