Zárják le a turisztikai parkolókat Szentendrén! | Petíció Szentendre egészségéért

Az elmúlt időszak tapasztalata, hogy a koronavírus járvány miatt bevezetett központi korlátozó intézkedések ellenére Szentendrén ismét megnőtt a látogatók száma.

A jó idő beköszöntével tömegesen érkeztek Szentendrére a kirándulni vágyók, elsősorban Budapestről. Városunk közkedvelt helyszíneit: Dunapart, Fő tér, Szamárhegy csoportosan keresték fel a vendégek, ami jelenleg súlyos egészségügyi kockázattal jár.

92639065_899421510555038_4383464053457027072_n.jpg

Félő, hogy városi korlátozó intézkedések hiányában a következő hetekben további tömegek jelennek meg ismét Szentendrén, jelentősen növelve a vírus terjedésének, berobbanásának esélyét, hiszen köztudott tény, hogy Budapest és Pest megye jelenleg a legfertőzöttebb terület az országban.

A Szentendre Barátai Egyesület petícióval kívánja segíteni Szentendre lakóit  abban, hogy közösen sikerüljön megőrizni a szentendreiek egészségét, lassítani és féken tartani a koronavírus járványt. 

Kérjük Fülöp Zsoltot, Szentendre város polgármesterét, hogy a város turisztikai jelentőségű parkolóit minél hamarabb ideiglenesen zárja le! 

A petíció aláírásával támogasd Te is, hogy a városvezetés a turisztikai célból használt parkolókat ideiglenesen lezárja, ezzel is csökkentve a városba érkezők számát a koronavírus járvány idején.

#maradjotthon #vigyázzunkegymásra #fogjunkössze

(Az aláírás csak akkor érvényes, ha visszaigazolod azt a megadott e-mail címre küldött ellenőrző levélben.)

Szentendre Barátai Egyesület


Szentendre Barátai Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szentendre Barátai Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook