Deutsch: Unterstützung der Initiative, dass die Vereinten Nationen den 20. Mai zum INTERNATIONALEN TAG DER BI
English: Support for the initiative to have the United Nations declare 20 May WORLD BEE DAY !
Español: Apoyo a la iniciativa para que las Naciones Unidas declaren el 20 de mayo como DÍA INTERNACIONAL DE
Hrvatski: Potpora inicijativi da Ujedinjeni narodi proglase 20. svibanj za SVJETSKI DAN PČELA!
Italiano: Sostegno alla proposta alle Nazioni Unite di designare il 20 maggio come GIORNATA MONDIALE DELL’APE!
日本語 (にほんご/にっぽんご): WORLD BEE DAY(世界蜜蜂の日) 制定に向けた署名のお願い
Português: Apóie a iniciativa para que as Nações Unidas declararem o dia 20 de Maio o DIA MUNDIAL DA ABELHA!
русский язык: Поддержка общественной инициативы, целью которой является объявление Организацией Объединенных Наци
Slovenščina: Podpora pobudi, da Združeni narodi 20. maj razglasijo za SVETOVNI DAN ČEBEL!
српски језик: Podrška inicijativi da Ujedinjene nacije proglase 20. maj za SVETSKI DAN PČELA!

Támogassa a kezdeményezést, hogy az Egyesült Nemzetek május 20-át nyilvánitsa a MÉHEK VILÁGNAPJÁVÁ.

A Szlovén Méhész Szövetség (ČZS) a Szlovén Köztársaság Kormányának támogatásával kezdeményezést indított, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete nyilvánítsa május 20-át a MÉHEK VILÁGNAPJÁVÁ. A méhek világnapjának célja, hogy ismertesse  a méhek kulcsfontosságát  az emberiség fennmaradása érdekében. Ezen a szórólapon több felvilágosítást talál a kezdeményezésről:

illetve ezen a honlapon: http://www.czs.si/content/wbd.

A MÉHEK MINDENEK FELETT MEGÉRDEMLIK SAJÁT VILÁGNAPJUKAT!!

Čebelarska zveza Slovenije    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).