Veled vagyunk Dezső bá’!

Hatalmas felháborodást keltett Pécsett, hogy az ANK iskola megbecsült pedagógusát, Jancsula Dezsőt a bíróság első fokon elmarasztalta egy olyan ügy kapcsán, amelyben Ő éppen azt tette, ami a feladata: igyekezett megvédeni a fiatalkorú gyerekeket az agressziótól és fenntartani a rendet az iskolában.

F6ADA46C-F3E2-4CFD-B8AC-36B0C8236EF1.pngElképzelhetetlennek tartunk egy olyan helyzetet, ahol a feladatát tisztességgel ellátó tanárokat olyan fizikai inzultus vagy jogi hátrány érhet, amely a kertvárosi iskolákban és azok környékén fellépő erőszak további kibontakozását erősíti!

Innen üzenjük mindenkinek: eddig és ne tovább!

Mi Pécsiek veled vagyunk Dezső bá', mert minden olyan pedagógus mellett kiállunk, akik fellépnek a gyermekeink védelme érdekében!

Támogassa aláírásával Ön is Jancsula Dezsőt és írja alá a petíciót!

Kővári János


Kővári János: Összefogás Pécs-Kertvárosért csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kővári János: Összefogás Pécs-Kertvárosért csoport petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...