Vannak, akik szeretnének érettségizni! (Az érettségi elleni petíció kiegészítése, nem megyünk azzal szemben)

Mint bizonyára tudtok róla, petíció indult az idei érettségi vizsgák eltörléséért. Az ott leírtakkal maximálisan egyetértve szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy vagyunk jónéhányan, akik már évekkel ezelőtt kitűztünk magunk elé egy célt, egy felsőoktatási intézménybe való sikeres felvételit, van egy álmunk és ezért már évek óta nagyon keményen dolgozunk, tanulunk.

Nagyon nagy kegyetlenség lenne most elvenni tőlünk a lehetőséget, hogy megmutathassuk mit tudunk, hogy megmérettethessük magunkat.     

Kérjük azokat (azokat is, akik az előző petíciót aláírták), hogy, ha egyetértenek ezzel a gondolattal és támogatják, hogy akik szeretnének, valamilyen megoldással legalább a felvételihez szükséges tárgyakból érettségi vizsgát tehessenek, azok írják alá ezt a petíciót!

Hangsúlyozzuk, hogy ezt nem a korábbi petíció ellen indítottuk, inkább annak kiegészítésének szánjuk.

Kérjük e-mailes megerősítésedet, mert csak akkor válik aktívvá az aláírásod. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Jakabházy Eszter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...