Vannak, akik szeretnének érettségizni! (Az érettségi elleni petíció kiegészítése, nem megyünk azzal szemben)

Mint bizonyára tudtok róla, petíció indult az idei érettségi vizsgák eltörléséért. Az ott leírtakkal maximálisan egyetértve szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy vagyunk jónéhányan, akik már évekkel ezelőtt kitűztünk magunk elé egy célt, egy felsőoktatási intézménybe való sikeres felvételit, van egy álmunk és ezért már évek óta nagyon keményen dolgozunk, tanulunk.

Nagyon nagy kegyetlenség lenne most elvenni tőlünk a lehetőséget, hogy megmutathassuk mit tudunk, hogy megmérettethessük magunkat.

Kérjük azokat (azokat is, akik az előző petíciót aláírták), hogy, ha egyetértenek ezzel a gondolattal és támogatják, hogy akik szeretnének, valamilyen megoldással legalább a felvételihez szükséges tárgyakból érettségi vizsgát tehessenek, azok írják alá ezt a petíciót!

Hangsúlyozzuk, hogy ezt nem a korábbi petíció ellen indítottuk, inkább annak kiegészítésének szánjuk.

Kérjük e-mailes megerősítésedet, mert csak akkor válik aktívvá az aláírásod.

Az aláírással engedélyezem Jakabházy Eszter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.