Vadriasztó gázágyú használatának betiltása

Kérem, aki egyetért azzal, hogy teljes mértékben tiltsák be a Nagyréde határában használt gázpalackos durrogtatásokat, írja alá ezt a petíciót!

Az utóbbi időben megsokszorozódott a durrogások száma és hangereje is, amely már egyre inkább zavarja a lakosság nyugalmát.
Napkeltétől napnyugtáig folyamatosan szól, ezáltal állandó stresszben tartva az ott lakókat, elvéve a nyugodt pihenés lehetőségét.

De gondoljunk ezen túlmenően például a tűzijátéktól rettegő kutyákra, a védett fecskék és egyéb madarak költési időszakára is..

A nyugodt és humánus együttélés reményében, köszönöm, hogy ha aláírja!

Szeretném ezúton megkérni a nagyrédei Önkormányzatot, hogy helyi rendeletben korlátozza ezt a tevékenységet Nagyréde közigazgatási határán belül!


Hivatkozások:
1996. évi LIII. törvény a természet védelméről:
"... 43. § (1) Tilos a védett állatfajok egyedének zavarása, károsítása, kínzása, elpusztítása, szaporodásának és más élettevékenységének veszélyeztetése, lakó-, élő-, táplálkozó-, költő-, pihenő- vagy búvóhelyeinek lerombolása, károsítása."  

 
 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gácsi Mónika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...