Új vasúti menetrend a Karcag-Tiszafüred vasútvonalon

Ez az aláírásgyűjtés azért jött létre, hogy a 103-as számú Karcag-Tiszafüred vasútvonalon a vasúti közlekedést újra felélinkítsük, ezáltal a Tisza-tó kerékpáros forgalmát is.

• Jelenleg napi 2 pár vonat közlekedik irányonként, kivéve 6.20.-tól 8.30-ig, ugyanis ebben az időtartamban napi 3 pár vonat közlekedik.
  • Az új menetrend 6 órási munkakezdésre alkalmas Tiszafüred-Gyártelep téségében, vissza 15:19-kor közlekedne egy hazaútra alkalmas.
  • Az új, általunk tervezett menetrendben napi 6 pár vonat közlekedne, a megnövekedett kerékpáros forgalom kiszolgálása végett, amely a Tisza-tóhoz, és a körülötte futó kerékpárúthoz köthető. Remélhetőleg a vonal menti lakosság is megfelelően igénybe tudja majd venni ezt, ezért külön figyeltünk a Gyártelepi megállóra.
  • A lent, táblázatban megteinthető vonatok egész évben közlekednének.

Ha támogatod a kezdeményezésünket, kérlek írd alá. Köszönjük.
Menetrend_3.png

Az aláírással felhatalmazom Együtt a vasútért! petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.