Tiltakozás az 5G ellen Pécsett

NO5G.jpgMi, a petíció aláírói, arra kérjük a pécsi polgármestert és az önkormányzati képviselőket, hogy hozzanak a közgyűlésen döntést arról, hogy Pécs város közigazgatási határán belül a nemzetközi elővigyázatosság elve és a Magyar Alaptörvény XXI. cikkelye szerinti egészséges környezethez való jog alapján ne lehessen ötödik generációs cellás rendszerű mikrohullámú elektromágneses sugárzás (5G) működtetéséhez átjátszó állomást telepíteni addig, amíg hosszú távú, kiterjedt és elfogulatlan kutatásokból származó bizonyítékokkal nem bizonyítják be egyértelműen, hogy ez a technológia  nem ártalmas az emberi egészségre és a környezetre!

Civilek a Mecsekért Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Civilek a Mecsekért Mozgalom, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.