Tiltakozás a szegedi óvodák bezárása és átalakítása ellen

Tisztelt SZMJVÖ Óvodák Igazgatósága! Tisztelt Polgármester úr! Tisztelt képviselők!

Mi, alulírott szülők ellenezzük óvodáink bezárását, csoportok átszervezését. Nem értünk egyet a tervezett átalakításokkal, hiszen jelen pillanatban is megfelelő létszámmal működő óvodák vannak a városunkban, ahol a gyermekeinket egészséges körülmények között, kiváló nevelők készítik fel.

Egy ilyen lépéssorozattal, kiszakítani őket a megszokott környezetükből, visszavetné őket fejlődésükben. Ha mindenképp elkerülhetetlen az átalakítás - akkor ragaszkodunk hozzá - hogy még a tavaszi beíratások előtt tájékoztatást kapjunk arról, hogy a gyerekeink csoportjait melyik óvodába helyezik át. Az Önök állítása szerint, nevelőikkel együtt más tagintézményben folytathatják a "munkájukat", de erre vonatkozóan nem látunk semmilyen garanciát.

Kérjük, fontolják meg az intézkedésüket és biztosítsanak arról minket, hogy a gyerekeink közösségét nem éri semmilyen kár!

Köszönettel, szegedi óvodások szülei

Az aláírással felhatalmazom Péter Tóth petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.