Tiltakozás a Csepel központjába tervezett hajléktalanszálló ellen

A csepeli lakosság és a kerületi önkormányzat megkérdezése nélkül, egyeztetés nélkül, sőt a nyitás bejelentése nélkül kezdték meg Karácsony Gergely főpolgármester utasítására egy korábbi iskolaépület hajléktalanszállóvá alakítását a csepeli Táncsics Mihály utcában. 

Alulírottak Borbély Lénárd csepeli polgármesterrel közösen, határozottan ellenezzük hajléktalanszálló nyitását Csepelen a lakosság és az önkormányzat megkérdezése, valamint beleegyezése nélkül. Egy ilyen intézmény mindenfajta egyeztetés nélküli megnyitását demokratikus vezető nem engedhet meg még a koronavírusos járványra hivatkozva sem. Csepelen ráadásul működik megfelelő hajléktalanellátás és szálló is, amelyek képesek minden kerületi hajléktalan befogadására. Így nem lehet arra hivatkozni, hogy egy újabb szállóra szükség van, főképp nem Csepel központjában, óvodák, iskolák, templomok, a Csepeli Piac, és a központi gyermekorvosi, valamint felnőtt rendelőintézet közvetlen szomszédságában, a sétáló utca mellett. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Ábel Attila petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...