Tegyünk rendet Rákosfalván!

Az utóbbi időben sajnos folyamatosan nyugtalanító események borzolják a rákosfalvi rendszerető lakosság kedélyét. Rengeteg információ jutott el hozzám, arról, hogy köztereinken gyakorivá vált az illegális szemetelés, az éjszakai rendbontás, az illuminált személyek erőszakoskodása. Nekünk rendszerető rákosfalviaknak nincs hova hátrálnunk. Közösen védhetjük meg szeretett Rákosfalvánkat. 

Én ide születtem. Gyermekkoromban ezen a környéken nyugodtan lehetett sétálni esténként. Azon dolgozom, hogy ez most is valósággá váljon. 

Az általam is szorgalmazott térfigyelőkamera-bővítés javított a helyzeten, de úgy érzem valódi rendet a rendszerető rákosfalviak közösségének hathatós összefogása teremhet, amely segítheti és kiegészítheti a rendvédelmi szervek áldozatos munkáját is.

Cselekvésre hívok minden tettrekész, rendszerető rákosfalvi lakost.

TEGYÜNK RENDET RÁKOSFALVÁN!


Hevér László György önkormányzati képviselő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hevér László György önkormányzati képviselő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook