Tegyünk rendet Rákosfalván!

Az utóbbi időben sajnos folyamatosan nyugtalanító események borzolják a rákosfalvi rendszerető lakosság kedélyét. Rengeteg információ jutott el hozzám, arról, hogy köztereinken gyakorivá vált az illegális szemetelés, az éjszakai rendbontás, az illuminált személyek erőszakoskodása. Nekünk rendszerető rákosfalviaknak nincs hova hátrálnunk. Közösen védhetjük meg szeretett Rákosfalvánkat.

Én ide születtem. Gyermekkoromban ezen a környéken nyugodtan lehetett sétálni esténként. Azon dolgozom, hogy ez most is valósággá váljon.

Az általam is szorgalmazott térfigyelőkamera-bővítés javított a helyzeten, de úgy érzem valódi rendet a rendszerető rákosfalviak közösségének hathatós összefogása teremhet, amely segítheti és kiegészítheti a rendvédelmi szervek áldozatos munkáját is.

Cselekvésre hívok minden tettrekész, rendszerető rákosfalvi lakost.

TEGYÜNK RENDET RÁKOSFALVÁN!

Hevér László György önkormányzati képviselő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.