Támogatói aláírásgyűjtés a Padlizsán utcai második zuglói közösségi kertért

Plakát_padlizsánkert_2018-1-15.jpgKedves Zuglói Lakos!
Hallott róla, hogy a szomszédságában létesülne Zugló második közösségi kertje?

Az első ilyen városi kertészkedés céljából létrehozott kert a kerületben már 3 éve működik a Füredi lakótelepen (Zsálya utca).
 
Eddig közel 150 család ismerkedett meg nálunk a városi kertészkedés örömével, és termelt zöldséget, gyümölcsöt a maga konyhájára. Kíváló baráti kapcsolatok születtek, igazi kis szomszédsági közösség jött létre, mely rendszeresen szervez különböző programokat, szabadtéri jógát, nyílt napot, zenei koncerteket.
 
Ha Ön is egyetért vele, hogy a Kerepesi lakótelepen, a Padlizsán utcában, a Heltai Gáspár Általános Iskola előtt (Padlizsán u. 11-13.) létesüljön Zugló második közösségi kertje, támogassa aláírásával a kezdeményezést. Elsősorban a leendő helyszín környékén lakóktól várjuk a támogató aláírásokat. Kérjük, nevét is, lakcímét is adja meg!
 
 
Köszönettel:

A szervező: ZUG Közösségi Kertekért Egyesület 

 

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a ZUG Egyesület által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook