Szüntessék meg a fõvárosi hajléktalan lágereket!

Ez a petíció nem a hajléktalan emberek ellen szól, hanem a katasztrofális közterületi állapotok, a vállalhatatlan minőségű, embertelen hajléktalan ellátás, és a fejüket a homokba dugó, a választóikat semmibe vevő városvezetőkkel szemben akar fellépni. 
 
Millió panaszlevél után sem kaptunk a főváros és a nyolcadik kerület politikusaitól megoldási javaslatokat, ezért a témát alaposan körüljárva úgy döntöttünk, hogy petíciót indítunk, mellyel szeretnénk elérni a hajléktalanellátás teljes átalakítását Budapesten, rövid határidőn belül!
 
Olyan hajléktalan ellátást akarunk, amely az ellátó intézmények környezetét és az ott élő lakók igényeit soha többé nem hagyja figyelmen kívül!
 
Olyan hajléktalan ellátást akarunk, ami nem a néhány kerületben összpontosuló rothadó, lepusztult tömegszállásokra épít, hanem elfogadható otthont ad az ország egész területén az otthontalanoknak, akik ezért nem az utcát választják inkább!
 
Olyan hajléktalan ellátást akarunk, ami visszafordítja a közterületek fénysebességgel történő lerohadását és züllését, ami elsősorban Pesten zajlik (Kelenföld, Újbuda, Őrs, Csepel, Boráros, Nyugati, Szabolcs utca stb) és különösen a Józsefvárosban (például Blaha Lujza tér, Teleki Tér, Népszínház utca, Baross utca), és a korábbi fejlődés és tisztulás ellenére kezdődött meg a közelmúltban!
 
Olyan ellátást akarunk, ami a különböző okok miatt hajléktalanná vált embereknek differenciált gondozást képes nyújtani, szakosodott intézményeken BELÜL és nem a közterületen! –kapjanak hatékony szociális szakmai és orvosi segítséget a drog és alkoholbetegek, mentális vagy más sérüléssel együtt élő hajlék nélküli embertársaink!
 
Biztonságot, élhető, egészséges környezetet akarunk, a szabályok betartatását, országos célú politikai kampányolás helyett a kerületek működtetését, és a valós problémák kezelését!
 
Bővebben is kifejtjük a témát a jobb megértés érdekében, ezen a linken, az FB oldalunkon végig tudod olvasni a petícióhoz kapcsolódó tájékoztató teljes szövegét, 2 oldal, az olvasási idő kb. 15 perc.
 
 
 
Állj mellénk a lakosság, a környezetünk jövője, és a rászorulók érdekében is!
 
Írd alá a petíciót!
 

Teleki téri szomszédság, Budapest    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Teleki téri szomszédság, Budapest láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...