Szórakoztató zenészek kérelme - petíciója


  1. Az alábbi kérelem-petícióhoz a szórakoztató zenészek fellépési és megélhetési lehetőségét támogathatod a neved a település ahol laksz Magyarországon, és az e-mail címed beírásával, ami kifelé nem lesz publikus.Az aláírásodnak 2020.December 10 - ig kell beérkezni. Köszönjük! 

Kérelem

EMMI kulturáért felelős államtitkára Fekete Péter részére.
Alulírott Peres Mihály előadóművészeti manager-producer a kilátástalan helyzetben lévő szórakoztató zenészek, és családjaik nevében az esélyegyenlőség figyelembevételével az alábbi kéréssel fordulok a Minisztérium illetékeseihez.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a vonós hangszereken muzsikáló cigányzenészek és zenekarok egy részének támogatása ügyében találtak átmeneti megoldást. Nem vonatkozik ez viszont a szórakoztató, régi nevén "vendéglátós" zenészekre, akiknek és családjaiknak semmilyen lehetőségük nincs munkalehetőségre, ezáltal a létfenntartásuk bizonytalanná vált. Mint producer éveken keresztül szintfelmérésekket, toborzásokkat, meghallgatásokat szerveztem, és ennek eredményeképpen többszáz tanczenészt, jazz zenészt valamint szalon zenészt sikerült színvonalas munkához juttatni úgy európai hajótársaságoknál, mint az magyarországi élőzenés vendéglátással foglalkozó fellépési helyszíneken (éttermek, bárok, szállodák, klubok, esküvők, rendezvényhelyszínek, stb)

Ezek a professzionális zenészek a szólózongiristáktól, a duókon - triókon át a party zenekarokig, azok az előadóművészek, melyek nagyrésze az év egy bizonyos időszakában külföldről küldték haza a családjuknak a megélhetésükhöz szükséges pénzt, megvásárolták a munkájukhoz szükséges professzionális hangszereket. Az év többi részében itthon szórakoztatták a nagyérdeműt különböző rendezvényhelyszíneken.

Ezek a lehetőségek a járvány beálltával teljesen megszűntek. Szívszorító, hogy ott tartanak nevezettek, hogy kénytelenek eladni hőn szeretett munkaeszközeiket akár féláron is, hogy túléljék a víros okozta krízist.Mivel a szakma érdekvédelmi szervezete nem működik pillanatnyilag, így tisztelettel kérjük a Minisztérium illetékeseit, hogy polgári kezdeményezésünket figyelembe véve találjunk közös megoldást a fennálló probléma átmeneti megoldására, és készen állunk egyeztetni a Minisztérium illetékeseivel.

Nem segélyt kérünk, hanem lehetőséget!!!!

Mottó: "Azt súgja a józan ész, hogy dolgozhasson a jó zenész" , mely témát az általam írt Nemzeti Újrainduló 2020 szövegébe is belefoglaltam.

Tisztelettel

Peres Mihály és a háttértámogató művelődési és turisztikai egyesület.

1525. Budapest, Postafiok 134.
Peres Mihály (kultúrális és túrisztikai egyesület)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Peres Mihály (kultúrális és túrisztikai egyesület) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )