Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!

Aláírásommal támogatom a fent nevezett cél megvalósítását. A petíció indítója semmilyen célra nem fogja felhasználni az aláírók személyes adatait (név, települès és e-mail cím elegendő), reméljük a lebonyolító weboldal sem, telefonszámot ne adjatok meg, építő megjegyzéseket köszönöm. A szükséges számú aláírás (célozzuk meg az 1000-et elsőkörben) összegyűlte után felkeressük a Tiszakécskei Polgármesteri Hivatalt, kívánja-e támogatni a kezdeményezést, amennyiben nem, közvetlenül az áruházlánchoz fordulunk. Köszönöm, hogy aláírásoddal segítesz eme közérdekű cél elérésében.

Az aláírással felhatalmazom Herczeg Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.