Személyes oktatást kérünk az érettségiző diákok számára!

A 2021. májusában érettségiző diákok közel 5 hónapot tanultak digitális formában 2020-ban. A 2020/2021-es tanév első két hónapja az ismétléssel, esetleges hiányok pótlásával telt és sok esetben nem az új tananyag feldolgozásával. Sajnos mindannyian tapasztalhatjuk, hogy a digitális tanrend közel sem olyan hatékony, mint a hagyományos oktatás.

Ezért kérjük, hogy engedélyezzék legalább a végzős diákok számára a személyes oktatást (természetesen minden járványügyi intézkedést betartva) az érettségi tantárgyak esetében. Így könnyítve a felkészülést és felkészítést!  Hiszen, a 2020-ban érettségiző diákoknak másfél hónapot kellett tantermei oktatáson kívül tölteniük, a mi évfolyamunknak ennek többszörösét.

Kérlek támogasd a kezdeményezést, ha Te is visszatérnél a személyes oktatáshoz vagy szeretnél segíteni nekünk!

Az aláírással engedélyezem Farkas Ivett, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.