STOP KÖTELEZŐ VAKCINA

stopvakcina.jpg Határozottan és megingathatatlan elszántsággal elutasítjuk, hogy a korona vírus elleni oltásokat kötelező jelleggel elrendeljék. Még az erről szóló politikai vitákat is elfogadhatatlannak tartjuk. Közel két év távlatából minden tény ezt a magatartást támasztja alá. Bebizonyosodott, hogy a járvány alatti oltakozás a járvány fenntartását szolgálta, a vírus mutálását és nem megakadályozta annak terjedését, nembeszélve az oltások által okozott mellékhatások súlyos és elfogadhatatlan következményeiről.  Aláírásommal nemcsak a vakcina Magyarországon történő kötelező elrendelését utasítom el, hanem szolidaritásomat fejezem ki mindazon Európai Uniós  állampolgárok mellett, akik hasonlóképpen elutasítják a saját államuk területén ugyanezt, legyenek azok osztrákok (akiknél már elrendelték) vagy más nemzetiségűek. Az oltások kizárólag önkéntes alapon legyenek kérhetőek. Kásler Árpád, A Haza Pártja

Kásler Árpád, A Haza Pártja    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Kásler Árpád, A Haza Pártja petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.