STOP KÖTELEZŐ VAKCINA

stopvakcina.jpg Határozottan és megingathatatlan elszántsággal elutasítjuk, hogy a korona vírus elleni oltásokat kötelező jelleggel elrendeljék. Még az erről szóló politikai vitákat is elfogadhatatlannak tartjuk. Közel két év távlatából minden tény ezt a magatartást támasztja alá. Bebizonyosodott, hogy a járvány alatti oltakozás a járvány fenntartását szolgálta, a vírus mutálását és nem megakadályozta annak terjedését, nembeszélve az oltások által okozott mellékhatások súlyos és elfogadhatatlan következményeiről.  Aláírásommal nemcsak a vakcina Magyarországon történő kötelező elrendelését utasítom el, hanem szolidaritásomat fejezem ki mindazon Európai Uniós  állampolgárok mellett, akik hasonlóképpen elutasítják a saját államuk területén ugyanezt, legyenek azok osztrákok (akiknél már elrendelték) vagy más nemzetiségűek. Az oltások kizárólag önkéntes alapon legyenek kérhetőek. Kásler Árpád, A Haza Pártja


Kásler Árpád, A Haza Pártja    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kásler Árpád, A Haza Pártja petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...