STOP CZEGLÉDY SZERZŐDÉSEK - Mondj nemet aláírásoddal a közpénz elherdálására!

 93687109_714823012592052_3458829939057360896_n.jpg

Az elmúlt napokban fény derült Erzsébetváros polgármestere által megkötött újabb ügyvédi szerződésekre, melyek szerint Czeglédy Csaba ügyvédi irodája Erzsébetváros önkormányzatának jogi képviseletére kapott megbízásokat. 

 

Riasztó, hogy az önkormányzati választások óta eltelt alig hat hónap alatt ez már a negyedik szerződés, melyet a polgármester a testület kikerülésével önhatalmúlag kötött párttársával, közel ötven millió forint értékben. Súlyos aggályokat vet fel, hogy olyan valaki képviselje az önkormányzatot, aki jelenleg is bűnszervezetben üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás gyanúsítottja, illetve korábban több alkalommal is jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. 

 

Különösen visszatetsző ez annak fényében, hogy a járványhelyzetben minden fillér számít, sok pénzt kell költeni megelőzésre, védekezésre, fertőtlenítésre, szociális ellátásra és gazdaságvédelmi intézkedésekre, miközben az önkormányzat bevételei jelentősen csökkentek.

Aláírásommal nyomatékosítom, hogy kérem Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármestert Czeglédy Csaba szerződésének visszavonására, és a megválasztott képviselőtestület által jóváhagyott átlátható jogi képviselet alkalmazására. 


Élhető Erzsébetváros Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Élhető Erzsébetváros Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...