Spíler 1-et , Spíler 2-t, Spíler Extrát a Digi tv kínálatába!

A Digi tv előfizetőjeként ezzel a petícióval szeretnénk felhívni a Digi TV tulajdonosainak figyelmét arra, hogy lenne igény a Spíler 1, Spíler 2 csatornákra és a Spíler Extrára a digi előfizetők körében. Jelenleg egyik sem található meg a Digi TV kínálatában. Szeretnénk ha valamilyen megoldás születne az ügy érdekében, mert ha záros határidőn belül ez nem változik, arra kényszerülünk, hogy más szolgáltatót válasszunk, melyeknél az említett csatornák megtalálhatók a kínálatban!

Kérem, aki szereti a jó külföldi focit (spanyol, angol, BL), és szeretné, ha a diginél is elérhetők lennének az említett csatornák, az írja alá a petíciót és ossza meg az ismerősei körében is!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.