Spíler 1-et , Spíler 2-t, Spíler Extrát a Digi tv kínálatába!

A Digi tv előfizetőjeként ezzel a petícióval szeretnénk felhívni a Digi TV tulajdonosainak figyelmét arra, hogy lenne igény a Spíler 1, Spíler 2 csatornákra és a Spíler Extrára a digi előfizetők körében. Jelenleg egyik sem található meg a Digi TV kínálatában. Szeretnénk ha valamilyen megoldás születne az ügy érdekében, mert ha záros határidőn belül ez nem változik, arra kényszerülünk, hogy más szolgáltatót válasszunk, melyeknél az említett csatornák megtalálhatók a kínálatban!

Kérem, aki szereti a jó külföldi focit (spanyol, angol, BL), és szeretné, ha a diginél is elérhetők lennének az említett csatornák, az írja alá a petíciót és ossza meg az ismerősei körében is! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Footbalfan83 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...