Népszámlálási biztosok díjazásának emelése a lentebb részletezett módon.

Hozzászólások

#604

Aláírom, mert az említett kellemetlenségeket én is tapasztalom, a bérezés növelésének indokával én is egyetértek!

Zsóka Kriván (Szolnok, 2022-11-09)

#608

Mert az elvégzett munkáért aránytalanul alacsony a megszabott bér

Milán Kiss (Szolnok , 2022-11-09)

#612

Ügyfélként és ismerőseim beszámolója alapján is igazolhatom, hogy rengeteg probléma van a népszámlálással. Az elektronikus kitöltés csak halmozta ezeket: pontatlanok, beazonosíthatatlanok, duplikáltak az adatok; problémásak a házszámok, lakások, hibásak az elektronikus kitöltések. Nem túl készségesek az ügyfelek, saját mobiltelefont kell használni, ódon, sötét lépcsőházakban kell esténként bolyongani, hogy megpróbáljanak valakit otthon találni - nemegyszer még a saját testi épségüket is veszélyeztetve. A díjazás többszöröséért sem érné meg ezt csinálni és az eredménye is kétséges. Aki mégis csinálja, becsületből és elhivatottságból teszi, tudván, hogy méltányos díjazásra úgysem számíthat.

Jóna Antal (Budapest, 2022-11-10)

#613

Igazuk van a számlálási biztosoknak!

László Bejó (Miskolc , 2022-11-10)

#614

Aláírom, mert nevetséges ilyen fontos munkáért és a rendkívül precízen elvárt feladatmegoldásért ennyi pénzt fizetni! Főleg a kevésbé precízen működő programmal való kínlódásért, a sok feleslegesen elpocsékolt időért kár! Szégyen elvárni a minőségi munkát, ha a feltételek és az előkészítés minősíthetetlen és megalázó helyzetekbe hozzák a népszámlálásban résztvevő dolgozókat!

Mária Dudásné Ulrich (Szigetmonostor, 2022-11-10)

#621

Aláírom, mert én is népszámláló biztosként dolgozom és nagyon sok kellemetlen helyzetbe kerültem a program hibái miatt.

Veronika Dudás (Budapest, 2022-11-11)

#629

Számlálóbiztosként nagyon sok munkám volt a nem létező, pontatlan címekkel.
Sok kellemetlenséggel kellett szembesülnöm azokon a helyeken, ahol online kitöltés volt, de ezt nekem nem jelezte a rendszer.
Szerencsés voltam, mert a lakóhelyemhez közeli címeket kaptam, így nyugdíjasként az első két hétben szinte naponta végigjártam az öt körzetemet. Akinek ezt lakóhelyétől távol, vagy tanyavilágban kellett megtennie, a költségeit sem fedezi a felkészülési, kapcsolattartási díj. Számukra feltétlenül szükséges lenne egy magasabb díj.
Elfogadhatatlannak tartom, hogy vidéken alacsonyabb díjakat állapítottak meg.

Magdolna Zeke (Budapest, 2022-11-17)