Tiltakozunk a MÁV-Aszódi telep hajléktalanellátóinak bővítése ellen!

Hozzászólások

#205

Nem éjszakai elfekvőre van szükség hanem a hajléktalanok begyűjtésére és azok foglalkoztatására! A környék így is lassan rosszabb mint a Blaha aluljáró napközben!
A közeli kiserdőben már nem lehet biztonságban sétálni önvédelmi fegyver nélkül napközben, sötétedés után pedig kimondottan életveszély!

A környéken minimális a közbiztonság, az utcák szemetesek, a közteresek a leveleket sem takarítják így még balesetveszélyes is a környék. Lassan visszaköszön a Mária Valéria.

Harányi Ferenc (Budapest , )

#207

Nem vagyok kívàncsi a sok idegen, cèltalanul bolyongó, kèregető, kètes alakra a lakótelepen.

Erika Röszlernè Polónyi (Budapest, )

#210

A peticiót 100 %-ban támogatom,mivel elviselhetetlen már az itt lakók élete, szavakat nem lehet találni, hogy milyen mélyre süllyesztették a telepet ezekkel a szállókkal. A zöld övezetben tanyázó hajléktalanokkal meg nem tud mit kezdeni a hatóság. Felelem, elkeseredés, szemét, csótány egér és sorolhatnám.... lassan kilátástalan a ferencváros-máv lakótelepiek mindennapjai. Valami történjen pozitív irányban is!!!

Zsófia Bíró (Budapest , )

#211

Tarthatatlan állapot, ami a környéken történik. Közszemérem sértése napi szintű, emberek zavarása, éjszakai perpatvarok. Javarészt idősek és családos emberek élnek a környéken, akik mint mindenki más a nyugalomra vágyna otthonába és környéken. Nem pedig biztonsági kamerával ellátott udvarra és arra, hogy kerülgesse és végig nézze napi szinten a mocskot amit maguk után hagynak bizonyos emberek.

Vass Anett (Budapest, IX., )

#213

Aláírom, mert nem értek egyet vele!
Így is sokkal rosszabb környék lett.
Tele van szeméttel és elfogadhatatlan ez már!

Fruzsina Székely (Budapest, )

#218

Itt lakom az Aszódi ltp-n, és úgy gondolom már így is elég ilyen intèzmény van a környéken. Sajnos nagyon nagy teher az itt élőknek es a környezetnek is.

Portisch Brigitta (Budapest, )

#220

Aláírom, mert már így is rengeteg problémát okoznak. Az ablakunk alá piszkítanak, szemetelnek, hangoskodnak, veszekednek!

Zsuzsa Ujvárosi (Budapest, )

#228

Így is egy csomó hajléktalan kószál a lakótelep délnyugati részén.

Zsolt Szalma (Budapest, )

#229

Aláírom, mert hallatlannak tartom, hogy nemhogy megszűntetnék a 3 hajléktalanszállót, ami itt van a lakótelep környékén és rontja az élefminőséget és lakóingatlanok értékét, de még bővíteni is akarják. Ez igazán arcátlan lépés. Aki bővíteni szeretné, remélem megtudja milyen hajléktalanok mellett élni, hogy átérezze az itt lakók helyzetét!!

Andrea Diána Székelyné Diós (Budapest, )

#230

Aláírom, mert borzasztó ami itt folyik ezen a lakótelepen, hogy a sok csöves, itt szarik itt hugyozik itt élik a nemi életüket. Élhetetlen a lakókörnyezet.

Tuzson Székely (Budapest, )

#239

Már éppen elég hajléktalan van a telepen, nagyon nem hiányzik még több. Vigye Karácsony és Baranyi a lakásába őket. A kertjükbe állítsanak fel sátrakat nekik. Mi jól meg vagyunk nélkülük is. Ha legalább valamilyen rendszer szerint élnének, amit a szálló betartatna velük még nem is lenne olyan nagy baj. Miért nem dolgoztatják őket? Az Aszódi telepet legalább tisztán tarthatnák, ha már itt élnek köztünk. Ami most van, már az sem hiányzik nekünk, nincs szükségünk még több alkoholistára, züllött elemre.

Lászlóné Varga (Budapest, )

#242

A demokráciában a lakosságot is meg kell hallgatni. Annak idején Tarlós döntötte el ugy, hogy senkit nem kérdezett meg, még az akkori polgármestert sem. Van sok szoc.reál épület külsőbb kerületekben adjanak helyet ott nekik. Aszódi úti hajléktala szállót is vigyék oda. Igy is túlságosan sokat romlott lakótelep közbiztonsága, főleg az Ecseri út, ott isznak egész nap.

Katalin Farkas (Budapest, IX. kerület, )

#246

A peticio minden szavaval egyetertek. Elhetetlen lett a kornyezetunk.

Éva Dvorák (Budapest, )

#247

Balogh László

László Balogh (Budapest, )

#248

Azért írom alá mert nem szeretném ha a lakótelep gyerkőceinek a piás , trágár, büdös szemetelő embereket kelljen làtniuk! A lakótelepre nem kell betelepíteni ennél is több zűrös alakot

Csaba Hegedűs (Budapest, )

#254

Nem szeretnék büdösbe szemétbe élni, konfliktusokat hallgatni. Nem hiszem hogy ezt a képet kell látni egy gyereknek és a törött üvegeket kerülgetni.

Daniella Nagy (Budapest , )

#255

Nem akarok több hajléktalant a környéken. Oda szarnak, hugyoznak. Szemetelnek.

Erdősi Attila (Budapest, )

#259

Berta István

István Berta (Budapest, )

#275

Mert nem csak Ferenc tér környékén is hasonló a helyzet, a kutyámat már nem tudom kivinni a környékre, mindenhol ürülék, szemét és hajléktalanok.

Kovács András (Budapest, )

#280

Alaírom, mert nem akarom a hajléktalan szálló bővítéset, ott létét

Klára Sólya (Budapest, )

#282

Tenni kell valamit.

Varga Csaba (Balatonalmádi, )

#285

Tartok a hajléktalanoktól,kiszàmithatatlan viselkedésük, és rengeteg mocskot szemetet hagynak maguk után

Judit Kellner (Budapest, )

#293

Nagyon sajnálom az ilyen sorsú embereket,de amíg van hajléktalan szálló,ne éljenek illegális körülmények között.

Judit Vágfalvi (Budapest, )

#295

Legyen nyugalom, biztonság, a hajléktalanoknak pedig emberi élet, ne az erdőben

Szilvia Kárpáti (Budapest , )

#301

Léderer Antalné

Antalné Léderer (Budapest, )

#305

Van itt pár négyzetkilométer belül rengeteg hajléktalan szálló.

Karoly Karda (Budapest , )

#307

Ölveczky Ágnes

Ágnes Ölveczky (Budapest, )Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...