Mentsük meg a Pilist!

Hozzászólások

#2

A pilisi hegyek alatt van az ARANYKOR MAGYAR és EMBERISÉG szintű ŐSKÚLTÚRÁJÁNAK fizikai szintű megtalálható maradványa 9 szintű barlangjáratban . Hatalmas dór oszlopok faragott felsőrészei is szerteszét vannak szórva a Pilisben, amikből tudható hogy akár 30 méter fesztávolságú termek is vannak lent . AZ ENERGIÁKKAL tudtak bánni azok akik ezeket a járatokat használták , mint pl. a RÉGI PÁLOS szerzetesek .
Vince ATYA utolsó pilisszentkereszti parókián töltött délelőttjén TÖBBEN meglátogattuk. Egy FONTOS dolgot mondott ÜZENETKÉNT NEKÜNK! ( lásd lejjebb)
A kettős kereszttel együtt került felszínre az az ÁLDÓ kő amihez azok a párok jártak az ősi időkben akiknek nem akart megérkezni a gyermekáldás. ELKÉPESZTŐ energetikai rezgése hogyan lehet egy nagy darab kőnek?? Én magam is hat éve még rátettem a kezem és egy perc múlva megérettem milyen szexuális fizikai érzéseket generált ez a kő . EGY KŐ??? és semmi más egy perc alatt ??? A PILISI plébánia mellett 30 méterrel Budapest felé volt egy kis két szobácskából álló ( SZLOVÁK !!! hahaha) múzeumként kiírt hely ahol a szalmabábuk és parasztbútorok mögötti térben egy méter széles és kb 1méter40 cm magas hatalmas kerekített kő volt elhelyezve, ami ugyanakkor került elő mint a PILISI KETTŐSKERESZT !!!. Aki még nem ismerné ennek az előkerülésnek a történetét: Annyi víz folyt el a VÍZMŰVEK szerint, amikor a pilisszentkereszti templom padozata is beszakadt és előkerült a KETTŐSKERESZT , amit most is lehet látni a templomban - mintha három falu több éves vízfogyasztása tűnt volna el . 9 szintű BARLANGRENDSZER ez volt a víz eltűnésének az oka . Ezek NEM !!! bányák voltak . Amellett a bizonyos kő mellett is le lehetett látni a deszkával elfedett lejárat FŐBEJÁRAT ???!-nál.
ITT SOKKAL TÖBBRŐL van szó . EGY FÖLD ALATTI MAGASSZINTŰ ŐSI KÚLTÚRÁRÓL, ami valószínűleg energetikai alapú működést tett lehetővé .

Értsd ez alatt pl az IGAZI , nem a mai! PÁLOS szerzetesrend szerinti beavatás módját PÁLOS - PILIS nem direkt lett módosítva ez a két betű? MINDEN mai ENERGETIKAI (most a TRANSZFORMÁTOROK energetikai MEGSEMMISÍTŐ hatásáról beszélek ) IPARI TÖREKVÉS ezért történik valójában .
Vince ATYA utolsó pilisszentkereszti parókián töltött délelőttjén TÖBBEN meglátogattuk. NAGYON-NAGYON DÜHÖSEN KIFAKADT és azt mondta MERT az Erdő Péter bíboros a NYOLC PÁLOS KOLOSTORBÓL HETET a lengyel zsidóknak adott!!!
Sok idő múlva jöttem rá hogy ők a 60-as években a saját zsidó vallásukból kikeresztelkedett zsidó felekezeti tömörülés
akikre VII János Pál pápa azt mondta hogy a Vatikán rései közé beáramlott a FEKETE FÜST .
Palmyrában az ISISnak nevezett rémgyülekezet rombolt, itt háború helyett az IPARI ROMBOLÁS is megteszi . Én feltételezem hogy AZ ISIS ISTENNŐ
ŐSKULTÚRA lerombolása a valódi célja ennek az IPAROSÍTÁS KÖNTÖSBE bújtatott HADMŰVELETNEK.
Vajon mi az ISIS nevével jelzett hadművelet igazi célja ? MI volt az IRAKI és IRÁNI rombolások fő vagy REJTETTEN mellékes FŐ célja ? A JUDEOkeresztény világ, aminek fontosságát ELSŐRENDŰSÉGÉT a magyar? televízió vallástörténeti műsoraiban is NYÍLTAN deklarálják: értsd a magyar keresztényvilágot kifejezetten nem egyszerűen keresztény HANEM JUDEOkeresztény világként HIRDETIK. EZ a saját vallásából kikeresztelkedett!!! FELEKEZET telepedett rá az ŐSI kereszténységre már ezer évvel ez előtt is. a mai napig bezárólag egy ŐSI VALÓDI KERESZTÉNY = KÖRÖSZTÉNY = KÖR OSZTAT = KÖRBEN a KERESZT aminek a négy VÉGPONTJA a NÉGY ELEM!!! a TŰZ VIZ FÖLD és LEVEGŐ melynek középpontja : OTT AHOL HARMÓNIA VAN a LEGMAGASABB SZINTŰ az ISTENI MINŐSÉG KIÁRADÁSÁNAK HELYE MAGA a FORRÁS: A LEGMAGASDABB SZINTŰ HARMÓNIA és TUDATOSSÁG ENERGETIKAI MINŐSÉGE .
AZ ELEMEK MAGUKTÓL KIEGYENLITŐDNEK!!
Ezt a FIZIKAI ALAPELVET lehet és kell felhasználni az ÉLETBEN , ahogyan azt a HUNOK őseink is tették . AZ ELEMEKKEL bánni tudó ŐSI KULTÚRA LEROMBOLÁSA a VALÓDI CÉL!
Hiszen a végén a nép kezébe kerülne az ŐSI TUDÁS és ennek folytán az ERŐ a HATALOM az élet irányítása felett . Az ősi HUN gyógymód is -ami ma kínai gyökerűnek látszik - az ELEMEK-re épül értsd gyulladásos betegséget vizes jellegű növényekkel gyógyítunk .....stb. Ordosznál adtak minden tudást át a HUNOK a kínaiaknak ....
NE hagyjuk hogy meggátolják az emberiséget az ébredésben !!
"Csupán" ennyi a TÉT!!
IRD ALÁ kérlek TE is :)

Szép Napokat szeretettel : Edit

(Budapest, )

#3

Korycki Eleonóra

(Pilisszántó, )

#4

Wéber Éva

(Pilisszántó, )

#6

mert fontos a természeti helyek megőrzése, és mert a tájat energetikailag (és másként is) rendkívüli módon szennyezné egy ilyen beruházás.

(Pilisszentkereszt, )

#11

Korycki Balázs

(Pilisszentiván, )

#19

Tajat nagymertekben zavaro atalakitas nem engedheto meg termeszeti kincsunk teruleten. Letezik mas utvonal ipari teruleteken. Lehet megoldast talalni ,csak keresni kell!

(Kecskemet, )

#22

Mert ez egyértelmű!

(Szuhafő, )

#23

Magyarország Mindörökké!!!

(Gárdony, )

#26

Eletvitelszeruen itt elek ket gyermekemmel es nem szeretnek ide semmilyen kornyezetrombolo objektumot latni, erezni. Koszonom!

(Törökbálint, )

#27

Molnár Tamás

(Pusztaszabolcs, )

#31

Nem szeretnék transzformátor állomást!

(Pilisszántó, )

#34

nem szabad tönkretenni a természeti értékeinket

(Pilisszántó, )

#42

Most költöztem ki a nagyvárosból, a természet közelségére vágyom, nem szeretnék trafóállomást a lakhelyem közelében,

(Pilisszántó, )

#43

Aláírom, mert a természetet élni kell hagyni!

(Budapest, )

#45

A Pilis mint környezeti ,mint történelmi,mint kulturális központja Magyarországnak ! Semmiféle táj és élővilágot romboló/pusztító létesítménynek /tevékenységnek nincs létjogosultsága azon a vidéken !!

(Budapest, )

#48

Szeretem :)

(Szigethalom, )

#49

Miért irom alá ....hát a PILISÉRT.....

(Győr, )

#52

mert a természet az első.

(halásztelek, )

#53

Kállay Ildikó

(Szanda, )

#58

elég legyen már a nagytőkés beruházások természet és környezetkárosító/romboló kapzsi üzleteiből !! a lakosságnak s a környezetnek nincs szüksége ilyen beruházásokra !! nagytőkés/ ipari tevékenységre kellenek a kiirtott /letarolt természeti értékek és egészségkárosító létesítmények .. szerintem ez közönséges és gyalázatos bűncselekmény !!

(Budapest, )

#61

Fontosnak tartom,hogy szólaljon meg a lelkiismerete mindnyàjunknak,hogy az érdekből ,pénzért hozott döntésnek milyen következményei lesznek!

(Gàdoros, )

#63

Aláírom, mert igaz, nem Pilisszántón lakom, de édesapám pilisszántói volt, ezért félig én is annak érzem magam, illetve a mai napig nagyon szívesen járok pilisszántói rokonokhoz és a csodás térségbe túrázni. Nem szeretnék sem itt, sem a környező pilisi településeken semmiféle transzformátorállomást látni.

(Kesztölc, )

#67

Mert ellenzem a transzformátor állomás megépítését!!!

(Pilisszántó, )

#68

Atáj a természet ugy szép ahogy van!

(Vámospércs, )

#75

Aláírom, mert nem szeretném, hogy Pilisszántó területén épüljön fel a transzformátor állomás!

(Pilisszántó, )

#77

szakrális hely....

(budapest, )

#78

Meg kell védeni a Pilist.

(Dunaharaszti, )

#82

Hagyják békén a természetet!

(Pécs, )

#86

A Pilis országos tájképvédelmi szempontból kiemelten kezelendő terület övezete, világörökség várományos terület, növény- és állatvilága egyedülálló, történelmi múltja kötelez.

(Pilisszántó, )

#87

Szívügyem a Pilis! Őrizzük meg ezt a csodát érintetlen szépségében!

(Budapest, )

#93

Imádom a Pilist. <3

(Esztergom, )

#96

ez egy szent hely óvni kell

(budapest, )

#98

Fontosak a védeni kívánt természeti kincsek.

(Pilisvörösvár, )

#100

Nagy tisztelője vagyok ,az Ősi magyarságnak. Kötelességnek érzem Pilis védettségét.

(Budapest, )

#101

A Pilis nem játszótere a politikának...

(Komárom , )

#104

Lancz Ágnes

(Keszthely, )

#107

Óvnunk és védenünk kell természetes környezetünket, hogy épségben fennmaradjon az utódaink számára is!

(Győr, )

#109

A Pilisben van a Föld szívcsakrája, ha nem óvjuk és védjük meg, nemcsak a Pilis, de Földünk is nagyon komoly sérüléseket fog elszenvedni! Földanya rettentő nagy türelemmel, és szeretettel van irányunkban. Tegyük meg mindent amit megtudunk, hogy méltók legyünk a türelmére és szeretetére, mert ha úgy dönt, hogy megrázza magát, akkor már késő lesz, túl késő. Meggyógyítja Önmagát - nélkülünk! &quot;A Természetnek nincs szüksége az emberekre, az embereknek van szüksége a Természetre!&quot; &lt;3

(Esztergom, )

#110

Aláírom, mert ez a Kárpát - medence fontos ökológiai centruma, amit szerintem meg kell őrizni viszonylagos érintetlenségében az utó nemzedékeknek!
űÜdv.:

Varga Tibor

(Áporka, )

#118

Aláírom, mert ez az utolsó csepp a pohárban. A hangunkat nem hallják meg, hát jöjjön aminek jönnie kell. Lássák, hallják tettünk. Érezzék fájdalmunk. Mert eljött az idő.

(Miskolc, )

#121

Fontosnak tartom, hogy Magyarország értékei megmaradjanak az utókornak.

(Zirc, )

#125

Egyetértek a Petíció tartalmával.

(Gödöllő, )

#129

DÁVID BÉLÁNÉ

(budapest, )

#132

Kontra Sándor

(Tokodaltáró, )

#137

Ocsovaine Sehelyi Erika

(Leanyvat, )

#138

Babics Péter

(Esztergom , )

#143

A PILIS HEGYSÉG energetikai tönkre tételének első lépése. Erre csatlakozna a TUBES lokátorként elhíresült hasonló beruházás. Nem csak a fizikai tisztaságot kel megőrizni hanem a a meglévő KÜLÖNLEGES globális hatású földsugárzást a föld alatti több ezer éves emlékeket!
Ha tovább folytatják, ÉLŐ LÁNCCAL fogjuk MEGÓVNI a Pilist az ehhez hasonló beruházásoktól!

(Pilisszántó, )

#146

Magyar vagyok.

(Mezőörs, )

#147

Aláírom mert fontos az hogy a környezetünk ne káros anyaggal legyen körbevéve és majd a gyerekeimnek is legyen mit nézniük ne csak a sok transzformátort és ipari telepeket.

(Tokodaltáró, )

#150

Nem értek vele egyet.

(Pilisszentiván, )

#151

Szent hely! Meg kell vèdeni!

(Dunaszerdahely, )

#154

aláírom, mert egyetértek

(Piliscsév, )

#155

Lőrinczi Józsefné

(Nádudvar, )

#157

Elég volt természeti értékeink esztelen, pénzéhes pusztításából!

Kérünk benneteket, védjük meg az ősi Pilist a rombolástól!

A Pilis kerüljön Világörökségi védelem alá és ide NE telepítsenek transzformátort és ipart!

(Pomáz, )

#159

Az Én hazám ne
rongálja senki

(Szomód, )

#162

A legszentebb helyünk.Kifelé onnan !

(Győr, )

#163

Aláirom

(Tatabánya, )

#166

Ősi érintetlen táj és nem a zsidóké

(Kaposvár, )

#168

Stampel Zsolt

(Budapest, )

#170

Egyetértek és támogatom a Pilis megőrzését, olyannak, amilyennek a természet alkotta!

(Debrecen, )

#171

Mert Magyar vagyok!

(Nagyatád, )

#175

Megkell védenünk a Kárpát medence természeti kincseit!!!El a kezekkel a termèszeti kincseinktől!!

(Sándorfalva, )

#176

Fontos nekem a természet és imádok a Pilisben lenni!!!

(Dunaföldvár, )

#179

Egy újabb szépséges tájegység van végveszélyben!

(Pomáz, )

#182

Aláírom,mert szeretem a természetet.

(Érd, )

#191

Fontosak a természeti értékeink!!!

(Budapest, )

#193

Meg kell menteni az értékeinket

(Mályi, )

#195

Mező Éva

(Dunakeszi, )

#196

Mert szívből jövő kötelességemnek érzem.

(Sopron, )

#197

Mert nem szeretném hogy tönkre tegyék ezt a csodálatos szépségű nagy energiával bíró tájat.

(Mosonmagyaróvár, )