Petíció Gyömrő Város Postai szolgáltatásának fejlesztéséért

Mi, gyömrői lakosok jelen petíció aláírásával kívánjuk kifejezni elégedetlenségünket a városban működő postai szolgáltatás kapacitásával kapcsolatban. Elfogadhatatlan, hogy a közel húszezer fős városunkban egyetlen, kis kapacitású postahivatal működik átlagosan kettő-három nyitott munkaállomással. A sorban állási idő így gyakran húsz-harminc perc. Sem parkolóhely, sem megfelelő ügyféltér nem áll rendelkezésre a jelenlegi forgalom kiszolgálásához. Kezdeményezzük ezért, hogy a Magyar Posta ZRt a kormányzat támogatásával és az önkormányzat partnerségével haladéktalanul végezzen fejlesztést, mely a munkaállomások számának jelentős bővítését eredményezi. Támogatjuk Mezey Attilát városunk polgármesterét a Magyar Posta ZRt vezetésével és a kormányzat illetékeseivel folytatott tárgyalásokban. Közös célunk, hogy mielőbb megvalósuljon vagy a jelenlegi postahivatal átépítése vagy egy új a jelenlegi mellett párhuzamosan működő új postahivatal megnyitása.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mezey Attila petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...