Petíció Gyömrő Város Postai szolgáltatásának fejlesztéséért

Mi, gyömrői lakosok jelen petíció aláírásával kívánjuk kifejezni elégedetlenségünket a városban működő postai szolgáltatás kapacitásával kapcsolatban. Elfogadhatatlan, hogy a közel húszezer fős városunkban egyetlen, kis kapacitású postahivatal működik átlagosan kettő-három nyitott munkaállomással. A sorban állási idő így gyakran húsz-harminc perc. Sem parkolóhely, sem megfelelő ügyféltér nem áll rendelkezésre a jelenlegi forgalom kiszolgálásához. Kezdeményezzük ezért, hogy a Magyar Posta ZRt a kormányzat támogatásával és az önkormányzat partnerségével haladéktalanul végezzen fejlesztést, mely a munkaállomások számának jelentős bővítését eredményezi. Támogatjuk Mezey Attilát városunk polgármesterét a Magyar Posta ZRt vezetésével és a kormányzat illetékeseivel folytatott tárgyalásokban. Közös célunk, hogy mielőbb megvalósuljon vagy a jelenlegi postahivatal átépítése vagy egy új a jelenlegi mellett párhuzamosan működő új postahivatal megnyitása.

Az aláírással engedélyezem Mezey Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.