Petíció balatonlellei kutyafuttató kialakításáért

Kedves balatonlellei és környékbeli Lakosok!

Balatonlelle területén nincs lehetőség arra, hogy a kutyák biztonságos, elkerített területen kifuthassák magukat, nem zavarva a gyerekeket, bicikliseket, futókat, gyalogosokat, gépjárművel közlekedőket. Nincs lehetőség elengedni őket a pórázról. Szemetesek sincsenek, ahova a kutya ürülékét ki lehetne dobni.

Szeretnénk, ha Balatonlelle Önkormányzata létesítene egy elkerített kutyafuttató területet kihelyezett kukával, ahol a kutyás-nem kutyás társadalom nem zavarja egymást.

Aláírásommal támogatom ezt a civil kezdeményezést, amelynek célja, hogy Balatonlellén létesítsenek egy  biztonságosan körbekerített, a kutyák mozgásigényének megfelelő méretű kutyafuttatót.

Az aláírással felhatalmazom Szabó Maja petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.