Petíció az ellenzékhez! Ne esküdjenek föl!

fejlec-oldal-3.jpg

Mi a PETÍCIÓ elindítói a Kontrollált Demokrácia ( KODE ) facebook oldal létrehozói az alábbi PETÍCIÓT indítjuk a 2018 április 08-i magyarországi országgyűlési választáson az országgyűlésbe bejutó, oda mandátumot szerző ellenzéki pártokhoz és bejutott képviselőikhez, úgymint MSZP, DK, Jobbik, LMP, Együtt pártok vezetőihez illetve mandátumhoz jutott képviselőikhez a demokrata ellenzék által támogatott független Mellár Tamás -hoz.

- Mi a PETÍCIÓ aláírói a demokrata pártok azaz a orbán viktor vezette fidesz-kdnp ellenzéke -úgymint MSZP, DK, Jobbik, LMP, Együtt, a demokrata ellenzék által támogatott független Mellár Tamás szavazói
KÖVETELJÜK!

-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE VEGYÉK ÁT A MANDÁTUMUKAT!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE ÜLJENEK BE AZ ORSZÁGGYŰLÉSBE!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE TEGYENEK ESKÜT orbán viktorék ALAPTÖRVÉNYÉRE!
-A választáson mandátumhoz jutott ellenzéki képviselők NE ASSZISZTÁLJANAK orbán viktor politikai és gazdasági maffiája tragikomikus bohózatához!

Továbbá JAVASOLJUK! - A mandátumot szerzett illetve kapott ellenzék jelöltjei illetve képviselői alakítsanak egy úgynevezett "árnyék parlamentet" és "árnyék kormányt". Ez az "árnyék parlament" illetve "árnyék kormány" végezze úgy a feladatait mintha "rendes" törvényes és hivatalos, egy valóban demokratikus ország parlamentje illetve kormány lenne.
Egyrészt, ezzel a ténykedésükkel bizonyíthatják az ország népe felé hogy komolyan gondolták a "rendszerváltást", azt hogy orbán viktor gyűlöletre épített korrupt rendszerének valódi ellenzéke lesznek. Másrészt bizonyíthatják az ország népe felé hogy érdemesek voltak a bizalmunkra. Bizonyíthatják hogy lehet sokkal jobban, lehet tisztességesen, becsületesen egy valóban demokratikus európai jogállamot építeni. Bizonyíthatják hogy az ország népének valós érdekeit szolgálják. Ezzel a lépésükkel az Európai Unió felé is bizonyíthatják hogy ők egy valódi demokratikus, demokráciára vágyó az európai értékeket óhajtó Magyar népet képviselnek.
Megalakulás után azonnal kezdjék el az országjárást lehetőség szerint a legnagyobbtól a legkisebb településekig és tájékoztassák a lakosságot minden lehetséges fórumon az ország valós helyzetéről, orbán viktor rendszerének valós veszélyeiről.

E - PETÍCIÓHOZ - bárki csatlakozhat aki egyetért vele.

FIGYELEM! Miután aláírtad, fogsz kapni egy megerősítő visszaigazoló e-mailt. Kérlek, nézd meg az e-mailjeidet és igazold vissza az aláírásodat, mert csak azután lesz érvényes és látható.

A PETÍCIÓNKHOZ készítettünk egy Facebook "Eseményt" is.
Kérünk mindenkit aki egyetért e PETÍCIÓNK-ban megfogalmazottakkal osszátok meg, hívjátok fel az emberek figyelmét rá és hívjátok őket a csatlakozásra létrehozott "Esemény"-hez is.

A PETÍCIÓ Facebook " eseménye"ITT:

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.