Petíció a Teleki angoltanárának visszatéréséért.

 

Mint ismeretes, 80 aláírás gyűlt össze két óra leforgása alatt azért, hogy Bereczky Csongor, angol szakos nyelvtanár visszatérhessen diákjaihoz a Teleki Blanka Gimnáziumba.

Ez az aláírás-mennyiség kevésnek bizonyult ahhoz, hogy meggyőzze Pukli Istvánt arról, hogy a diákok vissza szeretnék kapni tanárukat.

A tanár az ellen emelte fel a szavát, hogy túlzott a Teleki Blanka Gimnázium szerepvállalása a TANÍTANÉK mozgalom akcióiban, túlzott a média jelenléte az iskolában. Ezt a diákok tanulmányaira, különös tekintettel az érettségire és az év végére, kifejezetten károsnak tartotta. Ezt a véleményét a szülők túlnyomó többsége és nagyon sok tanárkollégája is osztja. Nyomatékosan kérte ezért Pukli Istvánt, hogy mentesítse az iskolát a további akciók alól, és kilátásba helyezte felmondását arra az esetre, ha az iskola továbbra is csatatér, Pukli István számára pedig politikai játszótér marad.

Bereczky Csongor nem szakmai indokok miatt mondott fel, munkáját magas szinten végezte, és ezt Pukli István is elismerte még az első félévben, hiszen Bereczky bemutató óráját tökéletesnek minősítette.

A diákok visszavárják az angoltanárt, aki már több mint ezer tanítványát készítette fel közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, több tucat diákot készített fel angol nyelvből, hogy külföldi egyetemekre bejussanak.

Kérjük csatlakozzék aláírásával a petíciónkhoz, hogy Bereczky Csongor minél hamarabb visszatérhessen diákjaihoz.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Bereczky Csongor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...