Petició a felelős állattartásért, állatvádelmi törvény szigorításáért és betartatásáért!

Jelen petició házi kedvencekről (kutyák, macskák, lovak) szól, nem lebecsülendő az un. haszonállatok szenvedéseit sem.

Rengeteg kutya, macska van elhagyva utcákon, erdőkben. Tele vannak a sintértelepek, menhelyek. Gyakori az állatkínzás. Egy kutya, macska nem jelent értéket sokak szemében. Sok helyen borzasztó embertelen körülmények között tartanak állatot. Megfelelő törvényi háttér és ellenőrzési rendszer kéne, hogy ezt a helyzetet fel lehessen számolni. A problémát pedig a gyökerénél kell kezelni, a felelőtlen túlszaporításnál.

-A tenyésztés legyen engedélyhez kötött, legyen egy megfelelő szakmai szervezet aki tenyésztési engedélyt adhat a kereslet függvényében, de amíg egy állat is van menhelyen, sintértelepen, addig ne lehessen szaporítani.

-Amelyik állat nem kap tenyésztésisi engedélyt, kötelező legyen ivartalanítani. Szükség esetén nyújtson hozzá az állam pénzügyi segítséget is.

-A sintértelepek helyett korszerű menhelyeket építsenek.

-Minden településen ellenőrizze valaki az állatok tartásának körülményeit, a chippelést, szükséges oltások, féreghajtás meglétét.

-Következetesen nyomozzanak és járjanak el az állatkínzók ellen.

KÉREM TÁMOGASSA ALÁÍRÁSÁVAL A JELEN PETICIÓT, HOGY LEGYEN VÁLTOZÁS!

P1020916.JPG

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gábor Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...