Petíció a 4205-ös számú út Kisújszállás és Ecsegfalva közötti szakaszának felújításáért.

Aláírásommal támogatom azon kezdeményezést, melynek célja felhívni a döntéshozók figyelmét a 4205-ös út Kisújszállás és Ecsegfalva közötti szakaszának rossz állapotára, az útszakasz teljes felújítására.
Noha az elmúlt években volt némi remény a felújításra, mindez csak ígéret maradt. Az út jelentős mértékben feltűnően leromlott: nagy részben a szélein letöredezett, de a közepén is hatalmas kátyúk keletkeztek. Ezeknél az úthibáknál a többszöri kátyúzások sem hoztak minőségi javulást, mivel a kátyúk száma csak fokozódott és helyenként nagy gyűrődések keletkeztek benne. Az út jelenlegi siralmas állapotát a térség lakossága – iskolába járó gyermekek és dolgozni járó lakosok - szenvedi meg a két település közti közlekedés során. A 4205-ös számú út Békés vármegyei szakasza már felújításra került, azonban az életveszélyes Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei szakasz felújítása a közútkezelő terveiben sem szerepel.
Aláírásommal kérem az útszakasz mielőbbi felújítását, valamint a felújítás megvalósulásáig olyan forgalomtechnikai megoldás alkalmazását, mely segíti a mindennapi közlekedést biztonságossá tenni.

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Kisújért Egyesület láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

A lakcímét nem tesszük közzé az interneten.

Az irányítószámát nem tesszük közzé az interneten.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...