Lehet olcsóbb a pécsi buszközlekedés, ha Pécs elektromos buszokat vásárol. Támogassa az olcsó és modern közlekedést!

Tisztelt Pécsiek!

A Szövetség Pécsért személyesen és online is aláírásokat gyűjt annak érdekében, hogy elérhessük, elektromos buszokat vásároljon Pécs. Egy európai uniós és egy a magyar állam által támogatott finanszírozásban lenne lehetőség arra, hogy modern és jelenlegi buszközlekedésnél sokkal olcsóbb működtetésű elektromos buszokra térjen át a városunk.

Ha a Szövetség Pécsért által támogatott és az Összefogás Pécsért Egyesület szakértői által részletesen kidolgozott, szakmai tényekre alapozott javaslatát elfogadja az önkormányzat, akkor sokkal olcsóbb lehet a városi buszközlekedés. Hiszen az elektromos buszok üzemeltetése lényegesen kevesebb pénzbe kerül, mint a jelenlegi, több sebből vérző buszparkké.

Az elektromos buszokkal Pécs és a pécsiek is nyernének. Mert  semmiféle káros anyaggal nem szennyeznék a város levegőjét, nem lenne akkora szmog Pécsen, kényelmesek és még csendesek is. Ha pedig olcsóbb az önkormányzatnak a fenntartás, akkor a viteldíjak is olcsóbbak lehetnek emiatt.

Kérjük, hogy amennyiben egyetért céljainkkal, Ön is támogatná az olcsó, modern és környezetbarát pécsi buszközlekedést, segítsen bennünket aláírásával.

A Szövetség Pécsért célja az, hogy a pécsiekkel közösen, alapos és hiteles szakmai tudással felvértezve olyan városban élhessünk,

– ahol Pécs újra vezető szereplője lehet a régiónak, átnyúlva a déli határokon is;
– ahol az idősek biztonságban vannak és gondoskodnak róluk;
– ahol a fiataloknak van helye és jövője, van megélhetése, ezért nem elmenni, hanem maradni akarnak majd;
– ahol a tudást és a szakértelmet megbecsülik;
– ahol elsősorban a helyi vállalkozásokra számítanak, hiszen számos pécsi családnak adnak megélhetést;
– ahol kiállunk magunkért, keményen harcolunk az igazunkért, de nyitottak vagyunk a kompromisszumokra;
– ahol nyugalom, rend, tisztaság és béke van, valamint elérhető és garantálható a tisztes gyarapodás minden pécsi számára.

További részletekért keressen bennünket a Facebookon.

Barátsággal: KŐVÁRI János
A Szövetség Pécsért alapítója
Az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője

szovetseg_pecsert_800.jpg