Óvodás gyermekeink étkezésének minőségbeli javítására

Kedves Szülő!

Bizonyára Te is nagy gondot fordítasz gyermeked étkezésére. Kiválogatod az alapanyagokat, finoman ízesíted az ételt, változatosan állítod össze a menüt, szezonális alapanyagokból az aktuális időjárásnak megfelelő hűsítő, vagy épp melegítő ételeket tálalsz az asztalra. Azt hiszem, számodra is fontos szempont az óvoda választásánál, milyen minőségű, mennyiségű, ízvilágú ételt tálalnak a kicsiknek az intézményben.

Ha mindezekre IGEN a válaszod, akkor kérlek, írd alá a petíciómat. A neszmélyi Cseperedő Napköziotthonos Óvodában sajnos olyan helyzet állt elő, ami tarthatatlan. A gyermekek panaszkodnak az étel ízére. Többnyire nem esznek a koruknak megfelelő mennyiséget. Többen jelezték, hogy hasmenéses tünetek jelentkeztek a gyermekeknél. Meg szeretném győzni az intézmény fenntartóját, Neszmély Község Önkormányzatát arról, hogy komoly lépéseket tegyenek gyermekeink minőségi étkeztetése érdekében. Ezt a következő formában tartom elfogadhatónak:

Szólítsák fel a jelenleg a gyerekek étkeztetésével megbízott válallkozást, a JÓEBÉD 2011 Kft.-t a minőség-, és mennyiségbeli változtatásra. Kérjenek változatos, szezonnak megfelelő étrendet tőlük. Kérjék meg a megbízottakat, hogy az ebédet frissen és melegen tálalják a gyerekek elé. Ha a felsoroltakban 2 héten belül nem jelentkezik változás, szeretném, ha leváltanák a jelenleg a gyerekek étkeztetéséért felelős JÓEBÉD 2011 Kft.-t egy gondosan kiválasztott vállalkozóra/vállalkozásra. Szeretném, ha ebbe a döntésbe bevonnák az óvodába járó gyermekek szüleit, hogy a döntés nyilvánosan, demokratikus úton szülessen meg. 

Köszönöm, ha aláírásoddal alátámasztod, hogy ez a Te és gyermeked akarata is!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Besenyi Renáta, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook