Orvosok és egészségügyi dolgozók a Színház és Filmművészeti Egyetem függetlenségéért

9C025618-C3F5-4BAA-96F1-53477652F3E3.jpegKedves Kollégák!

Fejezzük ki szolodaritásunkat a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói iránt aláírásunkkal, támogassuk az egyetemi autonómia iránti törekvésükben mi, egészségügyi dolgozók is őket. Láthattuk, amikor nekünk volt szükségünk jó szavakra és gesztusokra, rengetegen cselekedtek. Csak egymásra számíthatunk. Hisszük, hogy a szakmaiság, a hitelesség, és az egyetemi autonómia megkérdőjelezhetetlen értékek, amelyért egy emberként kell kiállnunk.

A kezdeményezés mögött semmilyen politikai párt, vagy szervezet nem áll, magánszemélyként indítom az aláírásgyűjtést.

Az aláírással engedélyezem Dr. Spányik András, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.