Oltottaknak még egy oltást gyenge immunválasz esetében

Kérvényezzük a Magyar Kormánytól, hogy akik már kaptak koronavírus elleni oltást, és bizonyítani tudják laborvizsgálattal, hogy szervezetük nem termelt a labor szerint elégséges antitestet a koronavírus tüskefehérjéje ellen a második oltás felvétele után 14 nappal vagy később (Janssen esetén első oltás után 28 nappal vagy később), regisztrálhassanak még egy oltásra más gyártótól.

Megjegyzés 1.: A petíció nem állítja, hogy a szervezet egyetlen immunválasza a tüskefehérje elleni antitest lehet, a többi típusú immunválasz mérhetősége azonban nagyon nehéz és költséges, ezért egyszerűbb a tüskefehérje elleni immunitást elérni minden oltakozni kívánó személynél.

Az aláírással felhatalmazom Furtado Renátó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.