NETFLIX si in limba maghiara! NETFLIX-et magyar felirattal!

HU: Furcsa, hogy a piaci kereslet és kínálat mechanizmusaival ellentétben, bár Romániában a NETFLIX  22 nyelven teszi elérhetővé film-kínálatának feliratozását, ezek között nem szerepel a MAGYAR NYELV, amely az ország lakosai 6%-ának, azaz több mint 1 millió fogyasztónak az anyanyelve  (https://www.netflix.com/LanguagePreferences).

Ezért azt kérjük, hogy a NETFLIX tegye elérhetővé a romániai fogyasztók számára a MAGYAR NYELVŰ feliratozást!

RO: Este ciudat, ca în condițiile regulilor pieței, a cererii și ofertei, în România NETFLIX oferă în acest moment 22 de limbi de afișare fără a printre care portugheză, norvegiană, daneză, suomi, chineză, japoneză, vietnameză etc., din această ofertă lipsind LIMBA MAGHIARĂ - limba maternă a 6% din populația acestei țări, adică a peste un milion de consumatori (v. https://www.netflix.com/LanguagePreferences).

Din aceste considerente cerem să se introducă în oferta NETFLIX din România  limba maghiară, ca limbă de afișare.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Horváth Anna, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook