Nemzeti összetartozás (Trianon) emlékhely létrehozása Szombathelyen, az Ezredévi parkban

Városunkban – az ország számos településétől eltérően – napjainkig nem készült a 100 évvel ezelőtti tragikus eseményre utaló emlékmű, amely alkalmas és méltó helyszínül szolgálhatna a városi szintű megemlékezések megtartásához.

E törekvés támogatására kérjük városunk civil szervezeteit és polgárságát.

Az emlékhely kialakítása céljából a Honderű Asztaltársaság Egyesület, a Polgárok a Városért Egyesület, a Polgári Egyesület Szombathelyért, a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület, a Rákóczi Szövetség Vas Megyei Szervezete, a Szülőföld Egyesület, valamint a Vas Megyéért Egyesület megalakította a Nemzeti Összetartozás Szombathelyi Emlékbizottságát, amelynek feladata a helyszín kiválasztása, a tervek elkészíttetése, az engedélyek beszerzése, és a szükséges anyagi fedezet összegyűjtése.

Csatlakozzon Ön is, és aláírásával támogassa kezdeményezésünket!

Tisztelettel,

Nemzeti Összetartozás Szombathelyi Emlékbizottsága

Polgárok a Városért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Polgárok a Városért Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.