Nemet mondok a "Nemet mondok..." petícióra, ne lehessen Pécsett provokatív LMBTQ-ellenes aláírásgyűjtést tartani

nacipride2.jpgDiverse Youth Network szervezése ellen, egy pécsi édesapa gyerekeinek támogatásával, emberjogi köntösbe csomagolva próbálnak másokat megbotránkoztató, LMBTQ gyűlölő petíciót aláiratniNemet mondok a PÉCS PRIDE-ra…!” néven. Ne hagyjuk szó nélkül, emeljük fel a hangunkat az ellen, hogy egy több ezer éves történelmi városban, a gyermekek és családok szeme láttára tiltakozzanak a nyitott eszmei érdekekkel szemben! Miért akarnak egy felvonulás ellen tiltakozó tömeget gyerekeknek mutogatni?

 

Ez nem szolgálja a jószándékú melegek érdekeit, sőt nekik árt a legtöbbet. Ha a Pécs Pride ekkora ingyen reklámot kap, a végén még a bujkálásnak sem lesz értelme! Ne akarjanak a nemzetiségekre, vallási felekezetekre hivatkozva, ki tudja milyen politikai háttér érdekében több frusztrált embert befolyásolni! Pécs befogadó város, itt békében élhet bárki, nincs szükség a feszültségkeltésre. Nem a hetero emberekkel van probléma, hanem a felesleges irigykedésekkel!


MKKP Baranya megye bevéve Komló    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom MKKP Baranya megye bevéve Komló petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )