Nem kérünk a Mindigo-ból!

A 21. század elvárásainak megfelelően a több kosárlabda csapat és erre szakosodott kisebb-nagyobb vállalkozás lelkiismeretes munkával, a szurkolók érdekeit szemelőtt tartva, közvetítette a magyar első osztályú kosárlabda mérkőzéseket. Nem telt el forduló, hogy az egyszerű kosárbarát ne kattintott volna a Zalasport, MTE TV, Olaj TV, Hungary Sport (a teljesség igénye nélkül...) videóira, melyek operatőrrel és jól felkészült kommentátorokkal várták a nézőket, jó minőségű kép mellett, olykor több kamerás felvételekkel, visszajátszásokkal, visszapörgetési lehetőséggel.

Ezzel szemben ettől a fordulótól kezdve ezek a lehetőségek mind megszűntek. Az egyetlen lehetőségünk az Antenna Hungária által szolgáltatott Mindigo, mely elavult robotkamerákkal, mozgásról lemaradva, kommentátor és olykor eredményjelző nélkül, élvezhetetlen módon és minőségben "közvetíti" szeretett csapataink mérkőzéseit. Mindez havidíj ellenében.

Sok szurkolónak nincs lehetősége idgenbeli mérkőzésekre kísérni a csapatát, sokan elszakadtak szülővárosuktól, az ő egyetlen - és 2019-ben elvárható! - lehetőségük az online élőkép. Aláírásunkkal képviseljük ezen szurkolókat!

A mai világban a legtöbb ember fizet valamilyen streaming alkalmazásért, legyen az zenei vagy egyéb multimédia platform, valamelyik sport vagy kereskedelmi csatorna saját videótára, sportfogadó oldalak befizetés ellenében nézhető közvetítése, így kijelenthetjük, hogy aláírásunkkal nem a fizetés mivolta, hanem az azért kapott érték ellen tüntetünk!

Országunkban hiába örvend óriási népszerűségnek a kosárlabda, a futball mellett eltörpül. Külföldi kosárlabda bajnokságok követésére a TV-ben nincs lehetőség, Euroligát magyar csatorna ettől az évtől kezdve nem közvetít, az amerikai profi bajnokságot pedig csak egy csatorna, mely nem minden háztartásban elérhető. Ne hagyjuk, hogy még a nemzeti bajnokságunkat is "elvegyék", miközben a közmédia csatornáin a szomszédos országok futball fordulói és a magyar alsóbb osztályok hétről-hétre megjelenhetnek!

Nem csak a jelenlegi szurkolók kiszolgálása kell, hogy a cél legyen, a sport népszerűsítése érdekében elengedhetetlen lenne, hogy bárki számára, szabadon elérhetőek legyenek a jó minőségű streamek!

A mi fanatizmusunk, nem a ti üzletetek!

Kérjük a klubok vezetőit, játékosokat, játkvezetőket, bárkit, akinek köze van a magyar kosárlabdához, támogasson minket! Kosárlabda fórumok közhelyével élve, de dobbanjon bennünk szombathelyi, pécsi, körmendi, paksi, kecskeméti,fehérvári, szolnoki, debreceni, kaposvári, zalaegerszegi, soproni, szegedi, oroszlányi vagy jászberényi szív, most KÖZÖS A CÉL!

 

Írjátok hát alá ezt a petíciót, vigyétek hírét, adjatok hangot nemtetszéseteknek, posztoljátok vagy posztoljatok róla! #nemkellmindigo #mindigoout


Magyar kosárlabda szurkolók    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Magyar kosárlabda szurkolók petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...