Nem kérünk a gettósításból!

Kedves együttérő emberek és testvérek!

Már egyszer megéltük a Holokausztot! Nem kérünk belőle! Ne falak és villanypásztorok koordinálják az életünket. Jogunk van a szabad élethez! Alkotmányos jogunk a szabad mozgás. Olaszliszka egy új terror hely, az embereket fasiszta és megfélemlító eszközökkel rabszolga szinten koordinálják Roma társadalmat éhbérért dolgoztatják. Nem engedik a gettó felszámolását és a nyomor megszüntetését. Ne engedjük, hogy így folytatódjon. Mi is emberek vagyunk és jogunk van élni! Felvonulásokat tartanak és rendőri asszisztáció mellett a Romáknak a hazaikba kell vonulniuk. Elég volt. Írjátok alá minél többen, hogy lehessünk.

Az aláírással felhatalmazom World Roma Federation petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.