Mondj nemet a zárt kapus Magyarország-Románia mérkőzésre!


2013. január 8-a gyásznapként íródhat be nem csak a magyar labdarúgás, de a magyar történelem könyvébe is.


Minket számtalanszor cserben hagyó, állandóan kritizáló, jogainkat és nemzetünk kultuszát semmibe vevő szervezet, mely mások felé oly elnéző, h
ozott egy döntést, mely nem csak a magyar labdarúgó szurkolók, hanem a magyar labdarúgás egésze, jövője ellen irányul.


A FIFA döntése, mellyel zárt kapus mérkőzésre ítélte a már
cius 22-ei Magyarország - Románia vb-selejtezőt, egy nem csak gyökereiben, de a válogatott sikeres selejtező-szereplésében fontos mérkőzést szabotál, ami nem csak hogy túlzott, de saját elveinek, a Fair Play szellemének teljesen ellentmond. Egyszersmind az általa oly hangoztatott esély egyenlőség és egyenlő elbírálás legkisebb csírája sem fedezhető fel határozatában.

 

A Carpathian Brigade szurkolói csoport teljes mértékben túlzottnak, igazságtalannak tartja a határozatot, egyben elítéli, és lehetőségeihez mérten törekszik annak enyhítésére.


Amennyiben egyetértesz velünk, kérünk Téged, hogy csatlakozz a közös ügyhöz és támogasd aláírásoddal ezt a tiltakozó petíciót!

Carpathian Brigade

a Magyar Válogatott szurkolói csoportja

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem László Bánki, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook