Mentsük meg a székelyudvarhelyi Benedek Elek Pedagógiai Líceumot!

Tisztelt Hölgyem/Uram!  

A székelyudvarhelyi városvezetés egy új oktatási stratégia kidolgozását tűzte ki célul megválasztása utáni első látványos megvalósításként. Sajnos, mint sok minden Udvarhelyen, ezt is valakinek / valakiknek az érdekében óhajtják födél alá hozni, de semmiképpen nem a tanulók érdekében, s főleg nem a Benedek Elek Pedagógiai Líceum tanulóinak és pedagógusainak érdekében. Ugyanúgy mint ezelőtt tíz évvel, most is a Református Kollégiumhoz akarnak csatolni, vagy le akarnak mondatni a természettudományok osztályról azért, hogy így talán-talán a Bányai Szaklíceum is meg tudja valósítani a beiskolázási tervét. Mintha azok a diákok, akik hozzánk akartak volna jönni, s nem lévén osztály, mind a Bányaiba fognak iratkozni 8. osztály után! Az iskola független megmaradását Ön is támogathatja aláírásával, amit az intézmény munkaközössége és vezetősége előre is nagyon szépen megköszön.

Megjegyzés: Kérjük, hogy aki a papír aláírási íveket kitöltötte, az itt ne írjon alá, mert érvénytelen lesz.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Demeter Magda petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...