Mentsük meg a székelyudvarhelyi Benedek Elek Pedagógiai Líceumot!

Tisztelt Hölgyem/Uram!  

A székelyudvarhelyi városvezetés egy új oktatási stratégia kidolgozását tűzte ki célul megválasztása utáni első látványos megvalósításként. Sajnos, mint sok minden Udvarhelyen, ezt is valakinek / valakiknek az érdekében óhajtják födél alá hozni, de semmiképpen nem a tanulók érdekében, s főleg nem a Benedek Elek Pedagógiai Líceum tanulóinak és pedagógusainak érdekében. Ugyanúgy mint ezelőtt tíz évvel, most is a Református Kollégiumhoz akarnak csatolni, vagy le akarnak mondatni a természettudományok osztályról azért, hogy így talán-talán a Bányai Szaklíceum is meg tudja valósítani a beiskolázási tervét. Mintha azok a diákok, akik hozzánk akartak volna jönni, s nem lévén osztály, mind a Bányaiba fognak iratkozni 8. osztály után! Az iskola független megmaradását Ön is támogathatja aláírásával, amit az intézmény munkaközössége és vezetősége előre is nagyon szépen megköszön.

Megjegyzés: Kérjük, hogy aki a papír aláírási íveket kitöltötte, az itt ne írjon alá, mert érvénytelen lesz.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Demeter Magda, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...