Mentsük meg a Ceglédi Labdázókat!

FB_IMG_1678425994783.jpgFB_IMG_1678425992100.jpgTisztelt Ceglédi Lakosok és Mindenki aki Velünk van!

Ezúton kérjük csatlakozzanak online aláírásukkal, hogy a fiataloktól a közösségi térként szolgáló focipályákat ne zárhassák be. A Köztársaság úti és a csoki házaknál levő focipályák bezárása ellen szeretnénk tiltakozni. Legalább mutassuk be, hogy egy-két ember akarata nem mehet szembe szinte egy egész várossal. 

Generációk nőttek fel ezeken a helyeken. Ezeddig talán senkit nem zavart a meglétük. A gyerekek focizni, közösségi életet élni járnak ki. Természetesen tisztában vagyok 4 gyerek édesanyjaként, hogy vannak akik talán nem rendeltetésszerűen használják a pályát (bár gyanítom azok nem is a labdázó fiatalok), viszont azzal is, hogy a nagy többségnek igenis szüksége van ezekre a területekre, hiszen kedvtelésből focizni csak ezeken a helyeken van lehetőség. Tehát a labdajátékok és a fiatalok társas kapcsolatai indokolttá teszik, hogy megmaradhassanak ezek a pályák. Az utóbbi idők eseményei rengeteg lehetőséget elvettek a fiataloktól, ne vegyünk el tőlük újabb és újabb esélyeket, hogy ismerkedhessenek, találkozhassanak, sportoljanak. Joguk van a barátkozáshoz és joguk van az egészséges életmódhoz. Testi, lelki fejlődéshez 🙏

Köszönettel: Szemerédiné Gér Anikó 

(Képek forrása: Ceglédi Televízió Facebook oldala) 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Anikó Szemerédiné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...