Mentsük meg a Budakeszi Álomvölgyet!

Álomvölgy1.jpgAlulírottak követeljük a Budakeszi Álomvölgy elnevezésű terület (hrsz. 081/12-20) tulajdonosaitól, hogy haladéktalanul állítsák le az évek óta tartó jogellenes és súlyosan természetkárosító tevékenységüket és építési munkálataikat, és tartsák be a területre elrendelt változtatási tilalmat!
Követeljük továbbá, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal illetékes hatóságai tegyenek meg minden szükséges lépést a nyilvánvaló jogsértés és természetpusztítás ellen! Lépjenek fel az országosan védett és Natura 2000 besorolású terület, valamint az ott élő fokozottan védett növény és állatfajok, az ott található kulturális örökség részét képező védett kaptárkövek értékeinek megfelelő, szigorú, törvényes védelme érdekében!


Részletesen:

 A Pest Megyei Kormányhivatal (PMKH), és annak Érdi Járási Hivatala Környezet és Természetvédelmi Főosztálya új, független, a kapcsolódó hatásokat és a terület egészét, valamint az elővigyázatosság elvét is figyelembe vevő hatástanulmány alapján vizsgálja felül, és ne engedélyezze a beruházás megvalósulását!
 A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság érthetetlen módon kiadott beruházást támogató szakvéleményét korrigálja a szintén általa kiadott, mindenféle infrastrukturális fejlesztést ellenző nyilatkozata szerint, és ne támogassa a beruházás tervét!
 A PMKH Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztálya lépjen föl az engedély nélküli és a változtatási tilalmat figyelmen kívül hagyó építkezéssel szemben!
 A Budaörsi Járási Ügyészség természetkárosítás bűntettének gyanújával kapcsolatos, többszöri feljelentés után indult nyomozást egészítse ki az azóta folyamatosan megvalósuló természetkárosítási esetekkel, és a legrövidebb úton vádemléssel zárja le!
 A Budaörsi Rendőrkapitányság indítson újra nyomozást a természetkárosítás bűntettének gyanújában, és ne csak a feljelentés egyes elemeivel foglalkozzon!

 

Kérjük, hogy aláírásával támogassa civil kezdeményezésünket!

Bővebb információ a Facebookon az Álomvölgy Őrzői oldalon:

https://www.facebook.com/alomvolgyorzoi/?ref=bookmarks

Kérjük tekintse meg, és ossza meg az alábbi linken található videót barátaival, családjával, ismerőseivel:

https://www.facebook.com/watch/?v=428438044523383

Ha szeretne folyamatosan informálódni a fejleményekről, csatlakozzon oldalunkhoz, adja meg e-mail címét!

Köszönjük segítségét!


Az Álomvölgy Őrzői Civil Összefogás

alomvolgyorzoi@gmail.com


Az Álomvölgy Őrzői Civil Összefogás    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Az Álomvölgy Őrzői Civil Összefogás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...