MENSTÜK MEG A FENYŐFÁKAT!

MENTSÜK MEG A FENYŐFÁKAT!

Milyen lenne a templomkert a fenyőfák nélkül? Emlékszik még valaki arra, milyen volt nélkülük Szilágybagos központja? A szilágybagosi fenyőfák a templomkertben több mint ötven évesek. Ötven évvel ezelőtt Szilágybagos polgárai és gyülekezete ültette őket. Azóta magasodnak, „őrzik” a teplomot s adják meg a falu központjának a díszét. Ötven éve. Ezek a fák nem valakinek a tulajdonai, de még csak nem is kizárólag a református egyház tulajdonai: a fenyőfák Szilágybagos összes szülöttének és lakosának a tulajdonában áll. Őseink ültették őket, sorsukról tehát nem dönthet csupán néhány ember.

Tiltakozzunk a fák kivágása ellen. Aláírásával járuljon Ön is hozzá a megmentésükhöz!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.