Megajánlott jegyet az érettségizőknek!

A koronavírus extra megterhelést jelent mind a pedagógusok, mind a diákok számára. A járványhelyzet miatt kialakult bizonytalanság azonban mégiscsak az idei nagy megmérettetésre készülő érettségizők számára jelentheti az egyik legnagyobb lelki nyomást. A kormányzat által erőltetett poroszos parancs, miszerint a járványtetőzésekor is kötelezően megíratnák az érettségit, nem csak felelőtlen, de embertelen döntés is.
Ezért követeli már hetek óta a Jobbik és nyújtott be az Országgyűlés számára határozati javaslatot, hogy:

  • az idén érettségizők választhassanak, hogy vagy elfogadják az adott érettségi tantárgy érdemjegyeinek átlagából számított megajánlott jegyet, illetve az utolsó tanulmányi év félévi érdemjegyét érettségi vizsgajegyként;
  • vagy, amennyiben a megajánlott érdemjegyet az adott diák nem fogadja el, úgy a rendkívüli intézkedéseknek megfelelő módon tehessen érettségi vizsgát a vírushelyzet enyhülése után

Felszólítjuk a kormányt, hogy ne hazardírozzanak a gyermekeink egészségével! Súlyosan felelőtlen és inkompetens az a döntés, amely a járvány csúcspontjára időzítené az érettségi vizsgákat. Ezáltal veszélyeztetve a diákok és családtagjaik egészségét, valamint életét.

Ezért is indokolt a jegymegajánlás az érettségizők számára! Írd alá Te is! 


Jobbik Magyarországért Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...