Magyarországra Állatrendőrséget

Tisztelt olvasó!

Magyarországon az állatok szeméből nézve elszabadult a pokol,az EU törvényeit semmibe veszik egyesek pl.:nem megfelelően tartják az állatokat,malacokat egymás hegyén-hátán tartják hogy minél kevesebb helyet foglaljanak,úgy ölik meg a disznókat hogy fejszével nyakonütik,a kacsákat tömik kukoricával hogy minél gyorsabban hízzanak,a borjúkat születésük után egyből elválasztják az annyuktól,a kiscicákat nem várt állatkaként agyonütik.Nem csak az állatoknak lenne jó egy vagy több állatrendőrség de az embereknek is plusz munkahelyek,egy ilyen rendőrség akár 50 vagy több embert befogadna,remélem a jövőben sikerül megvalósítani!

Legyenek szívesek írják alá ezt a petíciót,életeket menthet a jövőben!

Előre is köszönöm!

Green Freedom

Az aláírással engedélyezem GOOD MAN, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.